Šta je novo?

DFI Blood Iron P35 problem sa CPU Intel E 7200

Dudolino

Slavan
Učlanjen(a)
15.08.2008
Poena
301
Ljudi...Ovde jedan koji je do juce mislio da zna sve dok nije kupio ovu kombinaciju DFI-eve maticne i gore pomenutog procesora...Nadam se da neko sebe smatra dovoljno pametan da mi izadje u susret i pokaze magarcu bahatom tj meni kako da podesim parametre u BIOS-u da on radi na 3.6GHz jer sam mu nabudzio uzeo lep kuler i poprilicno provetreno kuciste...Bese to meni podeseno pre nego sto sam uvatio da se pravim pametan...radio je na 35 do 37 stepeni pri radnom taktu od 3.6GHz...Ajd ljudi pomozite glupanu...pa ako urodi plodom vodim na pivo :smash:

Poslednja izmena:
Jes da mi je daleko NS pa ne mogu na pivo al probacu da pomognem .
Cek sta te konkretno muci ?
Ovaj procesor ima multiplier 9.5 sto znaci 9.5 x 378fsb =3,6 ne znam kako ces tu uklopiti memaru ili da ides 9x400 pa da memaru stavis u sinhroni mod da ona ide na 800 i da joj lepo zategnes latence . Moras malo da experimentises .

Evo ti link ka podesavanjima u BIOSu blood iron ploce : http://www.overclock.net/3371220-post2.html

Poslednja izmena:
Napon ce ti trebati na oko 1.3v, ja bi ga stavio da radi na 9x400 (kao shto je Oster preporuchio) tako ces imati i memoriju sinhrono sa procesorom. Ja moj drzim na 8.5x450 i napon za cpu na 1.36, ako imash dobro hladjenje ko shto kazesh mozes i to da pokushash.

Nazad
Vrh Dno