Šta je novo?

deus ex2 ili blood moon

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Sta se desava sa ovim igrama?

Prvo da ti uctivo kazem da se nosis 😀 posto sam pomislio da objavljujes da ih imas kad sam ugledao tred 🙂

Kao drugo - BloodMoon je "gone gold" sto bi rekli Ameri, tj. otisao je na umnozavanje i nikada ne prolaze vise od 2 nedelje izmedju objavljivanja tog podatka i izlaska igre.

Inace to su objavili prosle nedelje 😉 Jedva cekam Bloodmoon

Kao trece Deu Sex2 je najavljen za 3. kvartal a ko zna kad ce zaista doci. Bojim se da cemo ga se nacekati kao i Dooma3 i da cemo kada bude dosao da probamo, kazemo "blah, vec vidjeno" i smoriti se.

Takodje igra koju jedva cekam. Ali nadam se da ce je malko unaprediti i da nece biti obican klon keca, posto je na trziste izaslo pregrst igara koje kupe ideje koje su u Deu Sex-u 1 bile sveze...

eh

kamo srece da ih imam, nego sam bio na sajtovima, Bloodmoon je pusten u prodaju 23 maja.A za Deusex2 pa videcemo ,)

BloodMoon - Expansion za Sv. Elder Scrolls III: Morrowind

Shadows of Undrentide - Expanzija za Sv. Nikadzimske noci 😀

Pozdrav

OptiPlex je napisao(la):
BloodMoon - Expansion za Sv. Elder Scrolls III: Morrowind

Da li si siguran da je ekspanzija??
Ja mislim da je Blood Moon zasebna igra, tj. da nece imati, po prici i radnji, dodirnih tacaka sa Morrowind-om!

Poz

Pa kad nosi naziv Elder Scrolls III verovatno jeste. To sto nema dodirnih tacaka nije bas tacno. Koliko znam sada heroj putuje u neku severnu zemlju (kao sto je u Tribunalu isao na kopno) i bori se sa ili protiv vukodlaka, po izboru 😀

bloodmoon

naravno da ima veze sa prethodnom pricom. A inace sad prvi put cujem za taj expansion za NWN 😕

Re: bloodmoon

mikac79 je napisao(la):
naravno da ima veze sa prethodnom pricom. A inace sad prvi put cujem za taj expansion za NWN 😕

Inace, Exp. za nwn je "gone gold" jos pre nedelju dana.

Ovo leto ce biti pretrpano expansionima: Frozen Throne za WC3, Shadows of Undrentide za NWN, Bloodmoon za Morrowind, Enemy territory za Wolfenstein-a, Age of mythology: Titans i slicno :happy:

Bice ovo super leto :hump:, jos da nema ispita...ctp;

Re: bloodmoon

OptiPlex je napisao(la):
...
Bice ovo super leto :hump:, jos da nema ispita...ctp;

Eh, ti ispiti!!
Malo ucis, malo surfujes pa se malo igras, pa opet malo na net, naravno onda jos samo par misija u GTA VC-u.... i tako propadne junski rok.

Da budem iskren nisam jos uvek stigao da predjem ceo Morrowind, a ni NWN, koji BTW sad upravo ponovo vracam na hard(treba necim popuniti pauze izmedju ucenja🙂

Koliko vremena treba da se predje Tribunal, tj. da li moram da ga predjem da bi igrao Blood Moon ili... ??

P0z

pa da

treba jedno 5 dana. A da ne zaboravimo i exp. za MOHAA

Re: pa da

mikac79 je napisao(la):
treba jedno 5 dana. A da ne zaboravimo i exp. za MOHAA

Ja sam to zaboravio cim sam video i preporucujem svima da ucine isto 😀

Za Alokin-a:

Pazi, ne znam da li si igrao Tribunal, ti u principu nisi obavezan da predjes bilo koju igru da bi igrao njen expansion. U vecini slucajeva ti se pojavi odjednom neki kvest koji te, ukoliko ga prihvatis, vodi negde u neku petu zemlju i tamo nadalje dobijas kvestove i, kada zavrsis, vracas se tamo gde si stao u originalu ili, ako si zavrsio i original, biva kraj igre

Recimo Tribunal za morrowind se aktivira tako sto te na svakih par dana napadne neki socijalac assasin i onda dobijas obavestenje da bi trebao da odes na kopno da nadjes njegove nalogodavce, i to u obliku kvesta. Ti mozes u svakom trenutku da se odlucis da to uradis i bilo kada mozes da odes u taj i taj grad i da iznajmis brod koji te vodi na kopno i tamo dobijas kvestove za Tribunal.

E ali ima jedna druga caka, Expansioni su u vecini slucajeva, kad su frpovi u pitanju, izuzetno teski i veoma je tesko prelaziti ih sa novim likom zbog drasticno jacih neprijatelja (recimo na pocetku expansiona za Baldur's Gate) neprijatelji su jaki kao i oni na 75% originalne igre) tako da se preporucuje da zavrsis originalnu igru i onda relativno normalno nastavis bitku u expansionu.

Al sam se raspisao...

ma da

nego hoce li ga skoro biti negde? Jedan Nemac mi je rekao da je igra boli glava, ali nece da mi je nareze frka mu! :twisted:

ee

stigao bloodmoon i u nas mali grad :happy:

Nazad
Vrh Dno