Šta je novo?

Deus Ex: The Fall

bukkake_bob

Cenjen
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poena
169
Upravo je izasao novi Deus Ex - The Fall, a teme nigde :)

Deus_Ex_The_Fall_logo.png

Deus Ex: The Fall is a cyberpunk action role-playing-stealth video game and the fourth in the Deus Ex series. The game is the first to be released for mobile platforms, and its story is closely related to that of the 2011 game, Deus Ex: Human Revolution. The game is set in 2027 and feature the playable character Ben Saxon, an augmented mercenary who was formerly in the British SAS. The story in the game directly follows that in James Swallow's Deus Ex: Icarus Effect, a tie-in novel to the 2011 game Deus Ex: Human Revolution.
Release date Microsoft Windows WW March 18, 2014
---
izasla je napunjena verzija, jel neko vec isprobao? utisci?

ss_6d9b153d5b153c1e73519eabdad35e39fad2d396_1920.jpg

Sta je ovo, expanzija?

Ne, nezavisna je od Human Revolutiona, ali price su donekle povezane. Treba napomenuti da je igra prvenstveno razvijana za android platformu, za koju se i pojavila na leto prosle godine. E sad, kako su to uspeli da portuju na PC, nem' pojma, pa ako neko proba, neka javi. :)

Ocajno ovo izgleda, ko iz 2002 godine :D

Svi kažu da su je odvratno portovali i da je igra za izbegavanje, osim za one koji žele još lore-a. Inače, ovo je bila mobilna igra, razvijana za Android i iOS pa su je sada portovali i na PC. Lepo ja rekoh na nekom topiku, još će ispasti da je dobro dok nam portuju stvari sa konzola, a ne sa mobilnih telefona...

Ne, nezavisna je od Human Revolutiona, ali price su donekle povezane. Treba napomenuti da je igra prvenstveno razvijana za android platformu, za koju se i pojavila na leto prosle godine. E sad, kako su to uspeli da portuju na PC, nem' pojma, pa ako neko proba, neka javi. :)

Ispravka, razvijana je za iOS platformu, na Androidu se pojavila pre par nedelja.

Pa valja li igrati? DX mi je najbolja igra ikada, a DX:HR najbolja igra godine u kojoj je izasla. Tako da bih veoma rado igrao ovo,dajte neke utiske.

Deus Ex je Deus Ex, ne može ovo nikako loša igra biti. Probaće se sigurno.

Sad ja probao nekih 15ak min, tezak port ali ko je igrao revolution i svidja mu se, moze mu se i ovo dopasti..

Zašto toliko hejtuje Invisible War? Igra je odlična bila..

The Fall mi i dalje ne izgleda kao loša igra, možda samo sačekati treba da PC verziju fino ispeglaju.

Invisible War je u poredjenju sa originalom ocajan. A ovo... ne znam sta mogu da urade da bi ispeglali celu igru... mozda da naprave novu :)

IW je krs, da se razumemo. Cak i ako se ne odigra prvi deo. A za ovo nemam reci,nisu ni trebali da portuju. Za nekog kome je DX najbolja igra ikad, a DX:HR najbolja igra godine, ne pada mi na pamet da igram ovo oskrnavljeno djubre.

A ovo... ne znam sta mogu da urade da bi ispeglali celu igru... mozda da naprave novu :)

Pa koliko vidim većina zamerki se na loše portovanje i bagovitost odnosi, mišljenje je da je sama igra veoma dobra.

Stvarno je šteta što je igra u takvom stanju puštena u prodaju, nadamo se da vredno rade na zakrpama.

Poslednja izmena:
Previse je to komplikovano da bi se cimali za igru od 10 evra. Znali su oni i pre nego sto su je portovali na sta ce to da lici, ali ovako im je vise "cost effective".

Nazad
Vrh Dno