Šta je novo?

Deus Ex: Invisible War is out !!!

Baphomet

Čuven
Učlanjen(a)
09.03.2003
Poena
604
...juce je izasao za X-boX,a veceras za PC type; :boom:

poz O:)

Ako deus2 nebude valjao ja neznam pucacu sebi u qac. :boom: :boom:
jel ovo je strasno koliko nafuranih losih igara je bilo ove godine,cast izuzetcima.

Ja se i dalje plasim cinjenice da je razvijan paralelno za Smorbox i PC

http://www.theisonews.com/firstlook.php3?firstlookid=2037

Ovde mozete naci mini review igre...izgleda da je doticna krs krseva.

...izgleda da je opti ipak bio u pravu.... iskustvo,zar ne :)

Hmmm... Potencijalni Deus Ex 2 failure (sve cesce nalecem na takve komentare) me nesto narocito i ne potresa, ali ako zabrljaju sa Thief-om 3 (takodje se pominje prilagodjavanje konzolama), rado cu finansirati Al Kaidu za postavljanje paklene masine u ION Stormu :twisted: .

:) Ova ti nije losa, Zorro :)

Mrzim da pricam "Ma sta sam vam rekao" ali mi se cini da cu uskoro sa zadovoljstvom (ako budem bio u pravu) nazalost (ako uniste DE2) mnogo puta da ponovim "A sta sam vam rekao" :d

Sacekajmo da definitivno dodje...

...nocas... :)

update: stiglo :)

chujemo se filipenko :D

Igra uopste nije tipican konzolitis poput mnogih koje su stizale u poslednje vreme. Lepo je prilagodjena upotrebi misa i sve ostalo... ALI! Zahtevna je do besvesti, toliko da sam je deinstalirao posle nekoliko minuta igre. Kod mene, na ti4200, barton 2500+, cak ni u 640x480 ne radi bas sasvim glatko, mada je meni svaka rezolucija ispod 1280 trenutno neupotrebljiva zbog lcd monitora (mnogo ruzno izgleda sve). Na 1280 rezoluciji mislim da nema vise od 7-8 frejmova u sekundi, znaci pravi pravcati slajd show kakav nisam video odavno.

Lexo bre... LCD monitor i kartica od 90 evra. Ispruzi se za 9600Pro, makar, i neces imati tih problema ;)

Ovo je neverovatno koliko je loshe optimizovano ,krshina ziva.
Ja sam je obriso isto posle 2 minuta :) u stvari prvo sam se zapito dali su oni normlani da izdaju ovako igru , ovo je gore nego alfa verzija .

Kod mene na 2000+ i rade 9600 pro ide glatko u 640 x 480 , delimicino u 800 x 600 dok 1024 x 768 nekih 15-20 frejmova otprilike.
A nema teoreme da cu da igram ispod 1024.

A plus zahteva dx 8 karticu tako da ovi koji imaju MX i slicno mogu da se pozdrave.

byMaX je napisao(la):
Lexo bre... LCD monitor i kartica od 90 evra. Ispruzi se za 9600Pro, makar, i neces imati tih problema ;)

Ako NFS koji graficki ne izgleda mnogo losije od DuesX-a moze da radi bez mnogo problema na 1280, onda svakako nemam nameru da zbog ove igre kupujem novu karticu...

Hmm... skoro da nisam instalirao ovu igru zato sto su je na sve strane pljuvali, ali ipak probah, i dopada mi se.
Jeste lose optimizovana (igram u 800x600 na ti4200 i imam 20-30fps) ali je grafika mnogo lepa i igra ima neku dusu - podseca me na fenomenalni System Shock 2.
Na oficijelnim forumima ima nekih nacina da se poboljsa brzina igre:

http://forums.eidosgames.com/forumdisplay.php?s=7ccc93f8b5f967ee02cf31c0dff7a398&forumid=127

BTW, bloom efekat mnogo gotivno izgleda.

Hajde ljudi setite se Deus Ex-a 1. Bio sam jedan od srecnika koji je imao 3dfx kartu kada je igra izasla pa nisam morao da cekam patch. Prvi deo je bez patcha bio neigriv na svim non 3dfx karticama. I ovde je sigurno slican slucaj pocetnog bagovanja - igra je razvijana i za Xbox uporedo, izaci ce patch za poboljsavanje performansi verovatno uskoro.

1) ovo nije vreme 3dfx-a :)

2) evo vam jos jedan pogled na stvarnost

http://mediamgr.ugo.com:80/html.ng/Network=ugo&size=120x600&adtype=over&affiliate=gamershell&suba=gamershell&channel=games&subchannel=pc&category=tic&PT=ct&CR=ti&pez=tic

U svakom slucaju svi se slazu da nije ono sto se ocekivalo...

Prvi deo je bez patcha bio neigriv na svim non 3dfx karticama

? ja ga igrao na tnt1 bez ikakvog patcha

Sto ga vise igram, to mi se vise dopada. Definitivno jedna od najboljih igara u poslednje vreme; atmosfera je ista kao u SS2.

leksa je napisao(la):
...

Ako NFS koji graficki ne izgleda mnogo losije od DuesX-a moze da radi bez mnogo problema na 1280, onda svakako nemam nameru da zbog ove igre kupujem novu karticu...

I to sto kazes.... Samo, EA uvek sve optimizuje, a ovo sam ti napomenuo zbog HL2 i Doom-a :)

KATASTROFA !!!!!!!

Ovo je lose, lose po svim pitanjima ! U stvari, objektivno gledano i nije toliko lose, nego je samo prosek, elementi koji su prvi put vidjeni u DE1 sad su totalno prevazidjeni i ima ih u svakoj drugoj igri, prica je totalno nezanimljiva, a grafika OCAJNA !!!!!!!!! Ne znam da li je ruznija ili lose optimizovanija ! Na 2300+512mb+9700Pro igra se vuce u 800*600 sa maksimalnim detaljima, bez ikakvih AA i AF-a. Prokleti Xbox portovi, prokleti eidos i ion storm, prokleti ja sto uopste smatram da nesto sto se razvija za xbox ima neke sanse da bude dobra igra na PC-u !!!!!

HM , hej pa ovo i nije tako loshe :mrgreen:

Prvo sam izvredjao igru i reko da je losha medjutim opet sam je instalirao i kako je sve vishe vishe igram ko droga je.

Sad me je vec uhvatila groznica , znaci definitivno je dobra igra ,
i uopshte posle nema problema igram u 800 x 600 i to samo na pocetku nije neshto optimizovano.

Znaci ko je voleo keca obavezno dvojku nek igra inace propushta bash dobru igru.

Kod mene je takodje neigrivo, doduse na Radeon 9200SE grafickoj kartici, ali i konfiguraciji koja podrazumeva preporuceni optimum (512 RAM-a, Celeron 2.6 GHz). Takodje imam instalirane Catalyst 3.8 drajvere, za koje u read me fajlu pise da nisu podrzani, i da preporucuju 3.9. Sad cu da ih skinem, bas da vidim o cemu se radi. Igra jako secka tako da se nisam ni upustao u igranje nadajuci se da ce novi drajveri malo popraviti stvar.

Nazad
Vrh Dno