Šta je novo?

Deus Ex 3 :)))

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Izgleda da ce ova dvojka biti krsh :d cim krecu da kolaju o trojci

http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php?id=98298

Muke...

Pa dobro bre dokle ces ti vise da pokreces tredove u Deus Ex2 i da kukas!?!? Dosada ili ... !!?!? :d

Well...Ja razumem Optija - tako je to kad se voli.
Samo se razilazimo po tome da li che dvojka biti sranije ili ne.

A ovo mi je normalno kada imaju isplativu franšizu da furaju dokle se može. Uostalom, šta je sa Thiefom 3 kad smo već tu?

A i sve ovo me neprijatno podseća na najave za Fallout 3. Prvo je bilo bombastično da je sigurno, pa su čak i curile najave za zaplet (na Marsu, bez zezanja), pa je izašlo ono ghovno od Tacticsa, pa se onda nestalo u najavama, pa je bila peticija od nekoliko stotina hiljada potpisa, pa se Troika na kraju proslavila a Fallout otišao u tople i lepe uspomene igrača...

E nece ni on jos dugo da smara :mrgreen: . Deus Ex IW izlazi treceg decembra.

Lurdusami je napisao(la):
A i sve ovo me neprijatno podseća na najave za Fallout 3. Prvo je bilo bombastično da je sigurno, pa su čak i curile najave za zaplet (na Marsu, bez zezanja), pa je izašlo ono ghovno od Tacticsa, pa se onda nestalo u najavama, pa je bila peticija od nekoliko stotina hiljada potpisa, pa se Troika na kraju proslavila a Fallout otišao u tople i lepe uspomene igrača...

sve su to bile chiste shpekulaciji i na fo3 se nije radilo do skoro... bio je u planu odmah posle 2.gog dela ali su se ljudi zamorili i izgubili inspiraciju pa u ostavili to za bolja vremena... sledeca prilika je bilo josh ali su umesto toga povucheni neki veoma chudni potezi (napravljen je npr icewind dale)... danas se zna da se i definitivno radi na falloutu 3 ali se isto tako zna da vishe nema ljudi u blackislestudio koji su radili na dvojcia ljudi koji su radili keca su u troika gamesu (arcanum.temple of elemental evil)... tako da se radi ali kkave ce biti niko ne zna... smao da se zavrshi kao xcom :(

Marti Misterija je napisao(la):
Pa dobro bre dokle ces ti vise da pokreces tredove u Deus Ex2 i da kukas!?!? Dosada ili ... !!?!? :d

Pa dobro jer vidis ti da je u pitanju trojka a ne dvojka :d

Stavi "naocale" :eek: :p

BTW daj Boze da DE2 bude odlican. Malo mi smeta sto ga istovremeno razvijaju za 3 platforme i sto izbacuju sve istovremeno sto recimo garantuje da nece biti save-ova vec chekpointa, sto je vec opasno po bonitet softvera koji dodje u tom obliku...

G!!! je napisao(la):
danas se zna da se i definitivno radi na falloutu 3 ali se isto tako zna da vishe nema ljudi u blackislestudio koji su radili na dvojcia ljudi koji su radili keca su u troika gamesu (arcanum.temple of elemental evil)... tako da se radi ali kkave ce biti niko ne zna... smao da se zavrshi kao xcom :(

E, a kako se to definitvno zna? Ja stvarno ne znam, nigde nisam pročitao ništa zvanično, a takvu najavu nisam dobio ni u jednom njuzleteru. Što samo znači da očigledno nisam dobro obavešten. El može neki link?

I da se ne lažemo. Dvojka je zaista odlična igra, ali samo loši derivat keca, sa kojim kada se poredi pada na skoro svakom planu. Zna se koje odgovoran za Fallout atmosferu - šta smo osećali dok smo igrali Arcanum one stotine puta? Kakva je muzika u TOEE?

I mala trivia. Kada u dvojci malo ispitujete first citizen Linete sa dobrim speechom, počeće da vam priča o izdajnicima i prognanima, a glavni "izdajnici" se prezivaju Boyarski i Jason! :D Ebga, izgleda da su bili zaista ljuti na Caina kada ga nisu pomenuli.

Nazad
Vrh Dno