Šta je novo?

Deus Ex 2 krahira

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Instalirao sam patch za Deus Ex 2 i igra krahira u desktop prilikom učitavanja snimljene igre, u stvari ne mogu uopšte da igram. Učita se igra, mogu da biram podešavanja ali kad odaberem New game ili Load igra krahira prilikom učitavanja. Any hint?

A operativni sistem, verzija directX-a, graficka karta, driveri za nju su????
Kolicina RAM-a , CPU ???
Ako hoces da ti neko pomogne potrudi se i ti malo brate :D
Ako ce te utesiti ne gubis bogzna sta sto je ne igras. U stvari dobijas na vremenu :mrgreen:

U je, ja se totalno zaboravio...u pitanju je WinXP, DX9, Ti4200, drajveri 45.23, 512 Ram i XP2000+, ništa nije klokovano. Kad instaliram igru i krenem da igram, sve ide OK (samo što traži CD jer :oops: ) a kad instaliram patch onda krahira. Išao sam na gamecopy... i skinuo sve ali neće.

pa ako je bez patcha radilo ok
uninstaliraj patch :(

rzeljko je napisao(la):
U je, ja se totalno zaboravio...u pitanju je WinXP, DX9, Ti4200, drajveri 45.23, 512 Ram i XP2000+, ništa nije klokovano. Kad instaliram igru i krenem da igram, sve ide OK (samo što traži CD jer :oops: ) a kad instaliram patch onda krahira. Išao sam na gamecopy... i skinuo sve ali neće.
Deinstaliraj igru i ponovo je instaliraj ali pre zamene onih falova ,znas onih... :D patchuj igru pa je onda crac.. tj izvrsi zamenu onih fajlova...
Cao
P.S. Ne bi bilo lose da instaliras 53.03 drivere.

Ma uradio sam ja tako ali neće. Pa ne znam, jedino mi ostaje to za drajvere ali tako me mrzi, UF. Stalno mi se desi neki zaj*. Ajd ako ne bude ništa drugo moglo i njih ću staviti.

Nazad
Vrh Dno