Šta je novo?

DeuS ex 2: invisible war - skinite patch!

MA i atmosfera mi je prosechna, prvi Deus je bio daleko zarazniji... Ovo nikako da pocne, a svi pricaju svoju pricu, nekako je sve to bilo jasnije u prvom delu... ovo previse lici na RPG...

Evo blizu sam kraja i na najtezem nivou, s tim sto sam sad izabrao zenski "model" Alex D.-a... Razlike su u tome sto ti Sid Black za prvu voznju ponudi popust, i sto te u onom baru ne startuju oni gay likovi :mrgreen: ... Igra stvarno moze da se zavrsi na xy mogucih nacina, neke nivoe uopste ne moras ni da posetis, medjutim ja idem i polako ih obilazim...

BTW Razlike izmedju normal-realistic moda skoro i da nema...

Sto se price tice.... ipak je daleko iznad proseka, jeste sve bilo jasnije u prvom delu gde si se tek na kraju odlicio kojoj grupaciji ces se prikloniti, ovde to mozes uraditi od samog pocetka, ali je ipak mnogo lakse i zanimljivije da radis sa svima, onda prica dobija smisao.
Ipak su najjace odradili Omar-e i Grey-eve ("your science is brutal :mrgreen: ) .. Sve u svemu nije lose....

Jos nesto... Ne znam da li je neko primetio, ali po meni su zvukovi fantasticni, AI uopste nije los (protivnici reaguju na svaki sum), ali glasovna gluma je fantasticna.

Omar: Would you like to make a purchase? :beat:

Koji je to akcent :happy:

Molim moderatore da izbrisu ovaj post!!!

byMaX je napisao(la):
MA i atmosfera mi je prosechna, prvi Deus je bio daleko zarazniji... Ovo nikako da pocne, a svi pricaju svoju pricu, nekako je sve to bilo jasnije u prvom delu... ovo previse lici na RPG...

???
Kamo srece.
Ovo lici na M. Jackson svet :d

Nisam 100% siguran, ali ovo je prvi ultra-mega-hit koji me je toliko razocarao da se nisam zamarao ni da ga predjem...

Ne znam zasto tako brzo dizete ruke od igre? Probajte prvo da je predjete (mada je toliko laka da je to zalosno).... najveca mana igre je sto vise ne drhte ruke dok pucas :mrgreen: dok se ne upgradujes, i sto ima previse Biomod canister-a, pa samim tim tako brzo razvijes sve na max, pa ti niko ne moze nista.

Santa je napisao(la):
Igra stvarno moze da se zavrsi na xy mogucih nacina, neke nivoe uopste ne moras ni da posetis, medjutim ja idem i polako ih obilazim...

postoje tri moguca nachina, shto se lako mozhe provaliti chinjenicom da postoje tri razlichita .bik fajla za outro...

xvoodoo je napisao(la):
...

postoje tri moguca nachina, shto se lako mozhe provaliti chinjenicom da postoje tri razlichita .bik fajla za outro...

Mislio sam na to da postoji mnogo kombinacija da se zavrsi igra, a postoje 4 (cetiri) kraja, kao sto postoji i 5 *.bik fajlova od kojih je jedan trailer za novi Thief.

Znaci mozes da je zavrsis radeci za:

1). Illuminati (poznati iz prvog dela),
2). Templare,
3). J.C. Dentona ili
4). Renegade (necu da objasnjavam sta je taj mod da ne bi kvario igranje ;P )

Zakljucujem da je jos nisi zavrsio :mrgreen:

Zavrsio sam je i na Realistic, i verujte da nije nista teza... Sto se tice mogucih kombinacija, pokusajte samo sa razlicitim pilotima pa cete vec tu videti koliko je razlike u igranju zbog samih droppoint-ova, a da ne pricamo o tome sto vam Sid Black za simbolicnu nadoknadu pomaze dosta na zadnjem nivou (mada vam njegova pomoc i nije neophodna :beat: )

Na kraju evo vam screenshot sa poznatog L. islanda... (obrati paznju na Bio-Mod kanistere, posto je vec sve na max ;P )[/b]

Evo ja nikako ne mogu da se nateram da nastavim da igram igru. Smorilo me to sto je pricha toliko nejasna i besciljna da me prosto ne vuce da predjem sledeci nivo (a dosao sam tek tamo u onaj muslimanski grad). Sve misije mogu da se predju na najmanje 4 nacina - isina , ali se osecam kao lutka koju (trenutno) dve frakcije bacaju tamo vamo bez nekog narocitog razloga. Cak ne radim ni za samog sebe i u cilju spasavanja svoje egzistencije. Verovatno celu igru mozes d predjes bez ijednog konflikta. A to iako sve zvuci super cool jednostavno ne pritiska moje dugmice... Mozda je to nedostatak jasno definisanog koncepta dobro vs. zlo (barem u ovom delu igre).

Santa je napisao(la):
Zakljucujem da je jos nisi zavrsio :mrgreen:

ma kako sam ga upalio, odma' sam ga uninstalirao...
slab je celeron 3 i R9K za tako neoptimizovanu igru...

Skot je napisao(la):
Evo ja nikako ne mogu da se nateram da nastavim da igram igru. Smorilo me to sto je pricha toliko nejasna i besciljna da me prosto ne vuce da predjem sledeci nivo (a dosao sam tek tamo u onaj muslimanski grad). Sve misije mogu da se predju na najmanje 4 nacina - isina , ali se osecam kao lutka koju (trenutno) dve frakcije bacaju tamo vamo bez nekog narocitog razloga. Cak ne radim ni za samog sebe i u cilju spasavanja svoje egzistencije. Verovatno celu igru mozes d predjes bez ijednog konflikta. A to iako sve zvuci super cool jednostavno ne pritiska moje dugmice... Mozda je to nedostatak jasno definisanog koncepta dobro vs. zlo (barem u ovom delu igre).

Pa rekao sam i ja da je igra u odnosu na prvi deo veliko razocarenje, medjutim i u ovom delu (doduse ako skupljas sve data-cube-ove i dovoljno razgovaras sa NPC-ima) dobijas prilicno jasnu sliku sta se sve desava u post-apokalipticnom svetu J.C. Dentona... Sekte, multinacionalne korporacije, razne bolesti i "farmaceutske" (hemijske) kompanije itd...

Sto se tice koncepta dobro vs zlo, koliko se meni cini ni u prvom delu nijedan kraj se ne moze nazvati bas humanim, a u drugom su sve 4 opcije zavrsetka lose... pa biraj najmanje zlo ;P

Jedino sto mi nedostaje iz prvog dela su exp. points i jos nesto.... Secate se Versa-life-a iz prvog dela... kakvi su to bili nivoi, milion skrivenih lokacija, ovde je sve mnogo siromasnije, kao da su zurili sa kreiranjem nivoa, ili jednostavno ne postoji hardver koji moze da potera tolike nivoe.

Sto se tice spasavanja svoje egzistencije.... pokusaj da od samog pocetka igras samo za jednu stranu pa ces videti kako ce svi ostali da te jure... cheers

Mada se kasnije ispostavlja da su te frakcije........ (to be continued) :mrgreen:

xvoodoo je napisao(la):
...

ma kako sam ga upalio, odma' sam ga uninstalirao...
slab je celeron 3 i R9K za tako neoptimizovanu igru...

Cudno, meni na XP 1700+ i R9000@275/235 na 1024x768 radi lepo doduse secne kad ima puno dima i na pojedinim nivoima (kod J.C. Denton's sanctuary se vuce samo tako, velike teksture sta li je :( )

Imam P4 2.4GHz,5200,256MB I NEMAM SLIKU u doticnoj igri!!! Help please! :cuss: Slike nema i kad smanjim sve na min. BTW imao sam problema sa Tomb Rider AOD i Indiana Jones ET (na animacijama nisam imao sliku)a u Max Payne 2 nemam sliku u PREVIOSLY. Quick HELP! :confused: :oops:

startujem igru, prodje animacija imam nishan i boje trepere crna i bela. Nishta se konkretno ne vidi ! help

Koji drajveri su u pitanju? Jesi li proverio u Readme fajlu?

Pod:

1.) jesi li skinuo patch 1.1?
2.)dali si instalirao DX9
3.)skini najnovije drajvere za graficku, pa javi sta se desava ( u readme fajlu se pominju 52.16, pa bi rekao da ih odavno nisi "osvezavao" :mrgreen:

3. Nvidia specific
a. IMPORTANT - If you are running with the newest Nvidia drivers (52.16), you may experience graphical corruption if you are not also using DirectX 9. These Detonator drivers require DirectX 9 or higher in order to function properly. The link to the DirectX site is as the top of this readme.

Ovo je isecak iz fajla... imas jos mnoge druge mogucnosti pa procitaj sam.... (losi drajveri za zvucnu kartu)

Nadam se da sam pomogao.

Poz!

BTW, javi sta si uradio, posto vidim da si jedini koji jos igra ovu igru ;)

Patch pri instaliranju javlja greshku da ne moze da iskopira nove fajlove preko starih! Enivej hvala probacu sa novim drajverima pa cu da javim.

Počeo sam da igram DX2 i zapeo u onom levelu gde je onaj muslimanski grad.Ne mogu da nađem nekakvog Omera sa kojim treba da razgovaram, ako neko zna neka javi.

Nije Omer nego Omar.. to su trgovci, nalaze se na north delu tog grada na jednoj terasi... likovi u skafanderima sa maskama na licu.

Pa našao sam te likove jedan je mrtav a onaj drugi mi se čini da je Omar protect ili tako nešto.Tu se ništa ne događa pa bih te molio da li možeš da pojasniš malo.

heh sinak, znaci zakasnio si....

Trebao si taj zadatak da pokusas da resis ranije, njih su ubili templari, veruj mi da si me prijatno iznenadio, ja sam je presao dva puta i oba puta su bili zivi a pkraj njih Leo Jankowski, i ja ih onda upozoravam da ce uslediti napad templara pa nakon toga imam popust kod njih... Mozes verovatno da igras dalje i bez njih, ali ces placati Biomod canistre po punoj ceni, a mozda ti kasnije oproste...

Poz!

mozes jos u prvom gardu da dobijes popust ako onom Omaru u baru uradis uslugu

Da da imas jedno 3 misije za njih, i na svakoj ti mogu odobriti popust, medjutim ako mu je ovaj na pocetku vec ubijen, ne znam od koga ce kupovati robu.... Mozda ce poslati drugog :)

Nazad
Vrh Dno