byMaX je napisao(la):MA i atmosfera mi je prosechna, prvi Deus je bio daleko zarazniji... Ovo nikako da pocne, a svi pricaju svoju pricu, nekako je sve to bilo jasnije u prvom delu... ovo previse lici na RPG...
Santa je napisao(la):Igra stvarno moze da se zavrsi na xy mogucih nacina, neke nivoe uopste ne moras ni da posetis, medjutim ja idem i polako ih obilazim...
xvoodoo je napisao(la):...
postoje tri moguca nachina, shto se lako mozhe provaliti chinjenicom da postoje tri razlichita .bik fajla za outro...
Santa je napisao(la):Zakljucujem da je jos nisi zavrsio :mrgreen:
Skot je napisao(la):Evo ja nikako ne mogu da se nateram da nastavim da igram igru. Smorilo me to sto je pricha toliko nejasna i besciljna da me prosto ne vuce da predjem sledeci nivo (a dosao sam tek tamo u onaj muslimanski grad). Sve misije mogu da se predju na najmanje 4 nacina - isina , ali se osecam kao lutka koju (trenutno) dve frakcije bacaju tamo vamo bez nekog narocitog razloga. Cak ne radim ni za samog sebe i u cilju spasavanja svoje egzistencije. Verovatno celu igru mozes d predjes bez ijednog konflikta. A to iako sve zvuci super cool jednostavno ne pritiska moje dugmice... Mozda je to nedostatak jasno definisanog koncepta dobro vs. zlo (barem u ovom delu igre).
xvoodoo je napisao(la):...
ma kako sam ga upalio, odma' sam ga uninstalirao...
slab je celeron 3 i R9K za tako neoptimizovanu igru...
3. Nvidia specific
a. IMPORTANT - If you are running with the newest Nvidia drivers (52.16), you may experience graphical corruption if you are not also using DirectX 9. These Detonator drivers require DirectX 9 or higher in order to function properly. The link to the DirectX site is as the top of this readme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari