Šta je novo?

DeuS ex 2: invisible war - skinite patch!

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
na GF3 Ti200 i XP 2000 800x600 sve high - no bloom radi ok. za razliku od verzije 1.0 koja je S E K L A. Sa patchom su promenili default.ini i optimizovali stvari za PC kako graficki tako i interface. Sad tek se isplati igrati igru. Ah da - stavite i u shortcatu igrice da bude win2000 kompatibilna ako je igrate na win XP.

A evo i linka ka njemu da ga ne biste uzalud trazili na sajtovima Eidosa i Ion storma jer ga tamo nema.
Evo: http://66.193.119.177/index.php?showtopic=206988

Hvala ljudi, sada vredi igrati!!! Mislim, sada mogu da opalim i onaj AA, da mi sa gloomom izgleda normalno. Da ne mislite da je malo mrachna na default podesavanju 45 - 60 - 65? Kako vi drzite?

A jel nema potrebe da se ide na gamecopyworld?

byMaX je napisao(la):
Hvala ljudi, sada vredi igrati!!! Mislim, sada mogu da opalim i onaj AA, da mi sa gloomom izgleda normalno. Da ne mislite da je malo mrachna na default podesavanju 45 - 60 - 65? Kako vi drzite?
Ja drzim na default setovanjima, cini mi se da je tako najbolje. Ovo je definitivno dobar prvi korak da se Ion Storm bar malo priblizi onome sto je IW trebao da bude od pocetka tj ono sto smo svi cekali tako dugo..

Najbolje je sto je dodata mogucnost iskljucivanja senki tako i da je Radeon 8500 sposoban da igru gura u 1024x768 sve na high, nista multisampling, shadows off ili na low, bloom je ionako shit nepotrebni mada je ukljucen.
Khm.., u vezi sa patchovanjem: moracete da vratite prvobitni ;) launcher pa patch pa onda vratite onaj drugi :) khmmm (manji) file launcher. Ako patch nece da se zavrsi i sa promenjenim tj prvobitnim launcherom moracete ini fajl da vratite u prvobitno stanje ako ste nesto cackali po njemu. Dalje je postupak isti Nema potrebe za trazenjem po netu.

Moze li to kako na GFmx400, bez urnebes grafike? Probao neko?

ni jedna MX kartica ne radi sa dx2 - samo karte kod kojih su podrzani pixel shader 1.1 i iznad

ma bre, igra je i dalje puna bagova... odmakao sam dosta a sada mi ne radi V meni (gde su pistolj i health i sl.) - ne mogu da koristim health, npr... Iznervirao sam se i deinstalirao i popizdeo i .... obrisao saveove... Dok ne izadje neki patch i ne budem imao vremena, onda cao!

Skot je napisao(la):
ni jedna MX kartica ne radi sa dx2 - samo karte kod kojih su podrzani pixel shader 1.1 i iznad

Moze li neko da kaze koje su to kartice? Nabrojite nekoliko, ali ne naravno onih vrhunskih...srednja klasa, konkretno, moze li to ATI 9000 Saphire

Najbolje ti je da pazaris neki GeForceFX 5200, ali Eagle ili Exair... cena je oko 55 evra, a opet, nova je karta. Samo pazi da je sa 128mb rama i 128-bitna. podrzava sve nove shadere i ludila.

heh ovom nisam se nadao
radi mi deus ex2 na mom shit c 1.1ghz i neka skart cheintech ploca sa 512rama
ovo me izvuklo msi fx5200 128bit 128mb
ono radi sa v1.1 winxp+sp1 dx9 driveri 53.03 i ono stavljeno compabiliti with win200
e sad radi mi na 800x600 med sasvim dobro
Ovo me jako zanima da bi mi radilo bolje i da nesecka(kad dodje do pucnjave ili sl.)
da li da iskljucim blood i v-sync i na koliko da stavim onaj multisempling???

@[EpT]-=SpitFire=- radi samo na gf 3,4ti i fx a za ati neznam

Agilni je napisao(la):
Najbolje ti je da pazaris neki GeForceFX 5200, ali Eagle ili Exair... cena je oko 55 evra, a opet, nova je karta. Samo pazi da je sa 128mb rama i 128-bitna. podrzava sve nove shadere i ludila.
e bas nije 55e vec 65/70e :p
uzmi msi jako je dobar ;)
na kutiji pise t128 i 128mb
to je taj model cheers
meni sam njom ide deus2 ali ja imam krs plocu i CPU

C3, pa taj model MSI-a je 75 evra! Hoces li na priv. da ti dam tri broja telefona gde je Eagle 55 evra?!? Do pre neki dan sam jurio kartu, znam.

byMaX je napisao(la):
ma bre, igra je i dalje puna bagova... odmakao sam dosta a sada mi ne radi V meni (gde su pistolj i health i sl.) - ne mogu da koristim health, npr... Iznervirao sam se i deinstalirao i ****** i .... obrisao saveove... Dok ne izadje neki patch i ne budem imao vremena, onda cao!
Kod mene sve radi kako treba ??
Ima jos malo problema sa stabilnoscu igre, ali sad sa patchom se crash desava retko.

ali daj taj eagle nije nizasta!!!
Ja sam imao eagle gf2 mx jedva se vukao :mrgreen:
oce meni neko odgovotiti dali treba da su ukjuceni
bloom v-sync i na koliko multisempling?

byMaX je napisao(la):
ma bre, igra je i dalje puna bagova... odmakao sam dosta a sada mi ne radi V meni (gde su pistolj i health i sl.) - ne mogu da koristim health, npr... Iznervirao sam se i deinstalirao i ****** i .... obrisao saveove... Dok ne izadje neki patch i ne budem imao vremena, onda cao!

Hm...i meni
Mozda to ima veze sa tim sto nisam vratio stari ini/ionlauncher, nego vec krekovanu verziju updateovao.
Sutra cu da deinstaliram pa opet.
Mislim glupo bi bilo da se ovakva glupost desi u patchu :)

Eagle nije nizasta....

Ne da eagle nije nizasta, nego FX nije nizasta :D
Eagle lepo moze da radi, za pare koje kosta, samo da nije 64-bitni.
Ali ako se ispazari eagle, zrtvujes 2d sliku.
A i ATI radi pos'o.... Mada strpi se malo, nadji nesto na oglasima tipa GF3 Ti ili GF4 Ti i za duze vreme resi svoje probleme. :wave;

igor2 je napisao(la):
...

Hm...i meni
Mozda to ima veze sa tim sto nisam vratio stari ini/ionlauncher, nego vec krekovanu verziju updateovao.
Sutra cu da deinstaliram pa opet.
Mislim glupo bi bilo da se ovakva glupost desi u patchu :)

Hehe upravo to...ponovo instalacija pa patch pa ionlauncher :)
Mnogo bolje radi.
BTW Kad prezalite to sto nema exp pointa igra ruuula

Pa kad to prezalimo mozemo i Quake da uzmemo da igramo, nema razlike :d
Ne znam, ovo je totalno razocaranje u odnosu na ocekivanja. Ne kazem da je igra sama za sebe losa, ali da nosi ima Deus Ex 2 :eek: a da bude ovakva...
Jos kad se doda ocajna grafika - ijaoj...

Grafika je sasvim prosecna, malo su svetlosni efekti izvadili stvar, ali modeli od 100 poligona, krsh... Pa ono bi trebalo da moze da tera i GF4MX na duronu 600!

prezahtevan je za tako los kvalitet :-x

A zasto ne igrati quake :)
Grafika...malo poligona ali je sve ostalo na nivou.
Pazite, ja jesam STRASNO subjektivan u vezi svega sto ima veze sa DX, i naravno da je prvi deo bolji, ali ipak i ova igra ima kvalitete.
Malo poligona...bas me briga ako je gameplay na nivou, a jeste.
Nadjite kompleksniji FPS/Avanturu ove godine?
Ocigledno je da je na ovoj igri da probije granice HW zahtevnosti i bla...uostalom odo ja da se igram :)
I ne mozete poreci sjajan AI, fiziku, atmosferu,kao i izrazitu nelinearnost

Ej agilni newbicu

Samo da te pitam nesto C3...
"Jel moze taj SOURCE KÔD da se igra?"
Ko li je ovo pitao? Pa bio ja i baby, a ne newbie.

Da ce grafika biti losa moglo se zakljuciti po shotovima od pre vise meseci. Lepo je bilo uocljivo da je poligonalno siromasna i da taj nedostatak su pokusavali da kompenzuju pazljivo odabranim teksturama. Kkoliko se secam svetlosni efekti i senke su fino izgledali.

P.S. Nisam jos uvek probao igru:)

Pa tako nesto alokine.

Evo iskreno....ipak imam malo cemera na srcu kad vidim kako su ga uuprostili po nekim detaljima :(
Mislim sve puske koriste istu municiju...wtf
Multitool otvara sve, nema lokpicka
Nema supply crate-ova
sam pamti sifre, nema ukucavanja
mnogo nedetaljan datavault

O j***m ti i konzole i kapitalizam i sve :(

E da jos nesto!
Ima li teorije da se konzola spusti? Ili su je skrrroz izbacili (ocu fov da promenim bre!)\

Zasto je rec lockpick neprihvatljiva :))))?

igor2 je napisao(la):
Pa tako nesto alokine.

Evo iskreno....ipak imam malo cemera na srcu kad vidim kako su ga uuprostili po nekim detaljima :(
Mislim sve puske koriste istu municiju...wtf
Multitool otvara sve, nema ******
Nema supply crate-ova
sam pamti sifre, nema ukucavanja
mnogo nedetaljan datavault

O j***m ti i konzole i kapitalizam i sve :(

E da jos nesto!
Ima li teorije da se konzola spusti? Ili su je skrrroz izbacili (ocu fov da promenim bre!)\

Fov moze da se menja u default.ini koliko sam ja video FOV_d promenjiva, a mozes i uz pomoc DX:IW Tweaker programa da menjas.

Posto sam presao igru (ne znam kako se zove nivo tezine, nije najtezi nego jedan ispod) i razocaran sam... Ne toliko pricom i gameplay-om, koliko lakocom prelazenja. Zadnja 3 nivoa sam se bukvalno setao i zevao :eek: . Kad se samo setim kako sam Deus Ex 1 igrao i igrao, pa koliko sam muka imao sa prelazenjem poslednjeg nivo-a.... 8)

A sad..... Augementacije su potpuno upropastili ( mislim nevidljivost za organska bica WTF ).... Ukljucis obe nevidljivosti F3 i F4 i samo pici..... Bruka i sramota :( :boom:

O municiji i lockpickovima, multitools-ima i da ne pricamo.... Izbacise exp. pointove ( iako sam presao 85% secondary goals ne znam cemu sluze kad sam od svega toga dobio nekoliko 1000 kredita i retkokoji usefull clue)...

A najgore od svega je to sto se kanisteri sa augumentacijama nalaze bukvalno svuda... :cuss: Igru sam zavrsio sa 5 blackmarket i 3 obicna, cak se nisam ni cimao da otkljucavam sve ormare gde se nalaze... imao bi ih bar jos toliko da se nisam zezao menjajuci ih...

Preci cu je jos jednom na najtezem pa cemo videti type;

Nazad
Vrh Dno