Šta je novo?

Detonators 43.45 Official

Konacno su se setili da izdvoje 2 verzije: english only i international . Ova prva je vise nego 2x manja od druge.

i el vredi skidati ako posedujes neku 4 ti ili je to samo za fx?

Stator je napisao(la):
i el vredi skidati ako posedujes neku 4 ti ili je to samo za fx?
Pa valjda je za sve kartice???Evo ja upravo skidam pa cu javiti vredili cemu

43.45, sa odusevljenjem mogu da kazem da teze samo 9 MB!
(mnogi su skidali one od 26-27MB, a ovo je mnogo bolje :)).
Jos samo da probam kakvi su pa cu da vam javim...

drajveri su dobri......par starih igara je proradilo, CodeCreatures benchmark i dalje fura 5 frejmova:rocket: , Metal Gear Solid(prvi deo) koci kada je ukljucen "water/ninja" efekat:rocket: . Sporiji su od prethodnih verzija, 3Dmark01 imam 9989 rezultat(sa prethodnim verzijama 10320), 3Dmark03 imam 1350(sa prethodnim 10450)....

masina=XP1600+@1900+, 512MB ram, abit KX333, Abit Siluro TI4200, Maxtor 40GB/80GB

Da, sporiji su u odnosu na one koji su radili sa DX8-icom, dakle, 3DMark2001 ce dati manje sa DX9-kom instaliranom, ma koji da su Detonatori... Ali ovi detonatori su brzi od 41.09 sa DX9-tkom... sto je ok.

byMaX je napisao(la):
Da, sporiji su u odnosu na one koji su radili sa DX8-icom, dakle, 3DMark2001 ce dati manje sa DX9-kom instaliranom, ma koji da su Detonatori... Ali ovi detonatori su brzi od 41.09 sa DX9-tkom... sto je ok.

Da li uopste ima smisla da se za GF4 4200 instalira DX9 na XP i da se posle jure detonatori koji su brzi za DX9. Imam 41.09 sto mi je resilo probleme sa tekstuarama u UNREALU, TV radi OK, slika je generalno super i sve to na DX8.1.

djuk je napisao(la):
Da li uopste ima smisla da se za GF4 4200 instalira DX9 na XP i da se posle jure detonatori koji su brzi za DX9. Imam 41.09 sto mi je resilo probleme sa tekstuarama u UNREALU, TV radi OK, slika je generalno super i sve to na DX8.1.
Igraj Impossible Creatures bez DX9.

djuk je napisao(la):

U principu, ne treba... ali recimo Splinter Cell trazi DX8.1b, koji nisam imao, pa sam instaliao DX9... i jos neke nove igre ga traze... *iako su DX8.1 zapravo

byMaX je napisao(la):
U principu, ne treba... ali recimo Splinter Cell trazi DX8.1b, koji nisam imao, pa sam instaliao DX9...

Kad ti zatrazi ti kazes Cancel :) SC radi na dx 8.1 obicnom ko zmaj ;) Ne veruj u sve sto govore igre

Recimo Freelancer satro trazi DX9 a nikakve dx9 efekte nema nego M$ barapski umuljava dx9 ljudima bez potrebe.

Naravno ne kazem da je lose instalirati DX9

Pozdrav

byMaX je napisao(la):
U principu, ne treba... ali recimo Splinter Cell trazi DX8.1b, koji nisam imao, pa sam instaliao DX9... i jos neke nove igre ga traze... *iako su DX8.1 zapravo

Pa ne znam meni SC radi sa DX8.1, bez problema....

Nazad
Vrh Dno