Šta je novo?

Detonatori 40.72 whql za Win Me

Jesi :D
11 novembar malo morgen, evo sad sam pogledao kad sam ih skinuo, fajl mi nosi datum 3 novembar, i to koliko se secam skinuo sam ga sa Nvidia sajta, ako ne onda sa guru3d-a, posto jedino ta dva mesta koristim za download detonatora.

Mene je winXP obavestio da drajveri nemaju microsoft sertifikat...

Pa naravno, svi 4x.xx detonatori su "zvanicne" bete, nova kategorija, dakle ne kao dosadasnjih milion "leaked" verzija, nego bete koje su zvanicno objavljene na NVidia sajtu.

Bogami, drug koji ima GF4 Ti4200 kaze da je u odnosu na 40.71 osetio poboljsanje (koristi winme...). Rekao bih da je NFS6 dosta brzi sada (kod njega).

Kod mene se XP nije bunio sto se tice microsoft sertifikata.

dejandj je napisao(la):
Ja ga skinu sa N-Vida sajta i JESTE whql!

Ja sam ga skinuo sa benchmarka i def. nema sertifikat. A nije mi jasno sta to znaci da nema leaked verzija kad sam jos pre par nedelja skinuo 41.03 verziju, a sad se pojavljuje "zvanicna beta" 40.72...

leksa je napisao(la):
Ja sam ga skinuo sa benchmarka i def. nema sertifikat. A nije mi jasno sta to znaci da nema leaked verzija kad sam jos pre par nedelja skinuo 41.03 verziju, a sad se pojavljuje "zvanicna beta" 40.72...

Pa.... Vrlo prosto OVO nije "beta" vec whql...

Po mom skromnom iskustvu nVIDIA nikada na svom sajtu nije izbacivala beta verzije a jos manje verzije za koje kazu da su whql a nisu tako da ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema i not certified poruka. Ja sam pre pola sata pocheo da skidam ove detonatore za win9x i win2k i winxp.

Umem sam sebe da ispravim kad loopim neshto:

Windows XP/2000
Version: 40.72
Release Date: November 8, 2002
WHQL Certified

Windows XP/2000
Version: 40.71 Beta
File Size: 14.8 MB
Release Date: September 26, 2002
WHQL Certification Pending

Windows XP/2000
Version: 40.41
File Size: 9 MB
Release Date: August 29, 2002
WHQL Certification Pending

Windows XP/2000
Version: 30.82
File Size: 10.1 MB
Release Date: August 7, 2002
WHQL Certified

Imaju arhivirane bete... Sorry!

Ne znam zaista o cemu je rec, ali znam da sam 40.72 za winme skinuo jos pre jedno mesec dana. Za XP sam skinuo sad skoro sa bencha. Evo datuma iz readme fajla drajvera za winME:

NVIDIA Display Driver for Windows 9x version 4.13.01.4072, 09/27/2002

Ne znam da li su drajveri u medjuvremenu dobili sertifikat, ali ovi koje sam skinuo nemaju sertifikat (bar tako windows prijavljuje).

Nazad
Vrh Dno