Šta je novo?

Detonator za GeForce256

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Koji je detonator najbolji za Geforce 1 sa SDR memorijom ??

Koristi najnovije drajvere proizvodjaca kartice (ako znas ko je u pitanju)... Mozda nisu naj-najbrzi, ali barem imaju dosta opcija i dobro izugledaju...

BTW, ja imam Asus V6600 (GF 256).

:wave;

apostol7 je napisao(la):
Koji je detonator najbolji za Geforce 1 sa SDR memorijom ??

Iskreno bolje drajvere od 22.80 nisam jos uvek video za GF1 karte. A ujedno i poslednji od kojih mozes da napravis softquadro.

Ja imam GeForce 256 DDR i po cenu da na mene skoci ceo forum tvrdim da moze da razbije svaki neklokovani GF2MX. Da ponovim SVAKI

GF 256 definitivno jos uvijek "ima sta da kaze" i mislim da su mu dometi mnooogo veci od GF2MX...

Ja na mojoj masini u kojoj je Hercules GF DDR koristim najnovije 29.42 detonatore jer mi daju bolje performanse nego modifikovani Herculesovi 21.81, a ako te ne mrzi najbolje je da licno probas par "opstepoznatih" verzija detonatora pa vidi sa kojim imas najbolje performanse , a kad smo kod performansi ja kazem da ovaj Hercules DDR skoro sigurno dere sve GF2MX 400 (200/200) ;)

radus je napisao(la):
Ja na mojoj masini u kojoj je Hercules GF DDR koristim najnovije 29.42 detonatore jer mi daju bolje performanse nego modifikovani Herculesovi 21.81, a ako te ne mrzi najbolje je da licno probas par "opstepoznatih" verzija detonatora pa vidi sa kojim imas najbolje performanse , a kad smo kod performansi ja kazem da ovaj Hercules DDR skoro sigurno dere sve GF2MX 400 (200/200) ;)

Ja lepo kazem, a meni ljudi ne veruju :)))

Nazad
Vrh Dno