Šta je novo?

Detektivske simulacije

-Aki-

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air (13-inch, Mid 2015)
Tablet
iPad mini 4
Mobilni telefon
iPhone 11 pro, iPhone SE 2020
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Igrao sam sa devojkom Nancy Drew, totalno nam se svideo zanr igre,(presli smo je za jednu noc) pa me zanima da li postoji neka druga igrica koja je ovom slicnom fazonu.

Znamo mi to, ali treba nam nesto slicno Nency :p

FaLaa PuNOoooo :D

a neke preporuke?

i da se pohvalim da sam presao Nency za jednu noc:D

preporuka:

Phantasmagoria 1 i 2

Najbolja igra ikada :)

Still Life ?

Moze li Sherlock Holmes The Awakened da pomogne?

Evidence: The last Ritual, nije bas klasicna detektivska avantura, ali ima jako opasan trip sa uvlacenjem u svet igre. Otprilike kako da ste stvarno protagonista filma 7, Bone Colector ili Silence of the lambs.

da li je neko igrao Secret Files Tunguska?
Poceli smo to da pikamo ali smo zapali u cor-sokak :(

Igrao sam Tungusku i zavrsio pre koji mesec...kakva pomoc ti treba?

Post Mortem. Detektivska avantura. Ako volis detektivske, ova ce ti se svideti 100%. Ima specificnu fenomenalnu atmosferu!

Jeste da igra ne moze samostalno da se predje, ali.....

Ne pokusavajte da me ubedite kako ste citavu igru presli bez walkthrough-a

Post mortem koliko sam cuo ima nekoliko nelogicnih zagonetki te se zbog toga ne moze preci.
Ja sam inace igrao samo pocetak i morao sam je izbrisati zbog nedostatka prostora na HDDu.
A posle toga su dosle nove, lepse i bolje avanture.
@SLI
Da li te (ili bolje receno vas :D) zanimaju avanture ili striktno detektivske igre.

Ono sto mogu da proporucim od novijih igara je skoro sve sto je izaslo od Adventure Company-ja, a od starijih sve sto je izaslo od Lucas artsa.
E sad koliko Adventure company pravi dobre avanture nisam siguran, ali mene su odusevili sa igrama koje se nastavljaju na Zil Vernove knjige (omiljenog mi pisca iz mladjih dana), te sam zbog toga malo subjektivan.

Post Mortem - to nisu nelogicne avanture, to je... to je NEMOGUCE PRECI... kunem ti se, znaci ne secam se tacno ali neka matematika je u pitanju i apsolutno je nemoguce pronaci "formulu" ... mislim da ima 2 takve *****ske zagonetke....

presli tungusku(krajnje misljenje, igrica je krs:) ) btw ako nekome ikada bude trebala pomoc, neka pita...:p

Probaj definitivno
Evidence: The Last Ritual

A jel se neko seća igrice Vera Cruz na Spectrumu? :)

Vrh Dno