Šta je novo?

Desperadosi 2 su medju nama...

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Ah znam da govorim prerano, ali znate li onaj osecaj kad probate nesto, i u roku od 30 sekundi shvatite da ste razocarani?

E upravo sam takav osecaj imao kada sam pustio Desperados 2. Iskreno se nadam da sam se prevario. Ako ne :wall: :wall: :wall:

aj samo mi reci da su ko ovi novi commandos-i?

Nisu kao Strike Force, ali su promasaj jednak Commandosima 3.

Naime, od grafike sam ocekivao dosta vise. Igrao sam malo u 1024 sa svim podesavanjima na max, ali je grafika losa.

Kamera je cudna. Iako postoji pogled iz daljine i action mode, oba su nezgodna... Mozda treba malo navikavanja videcu vec.

Sta rece i igri kad nisam imao dovoljno inspiracije screenove da izvadim.

Videh neke shotke izgledom podseca na GUN...sta znam...mozda i isprobam naslov:trust:

Poslednja izmena:
Inace igra ima glup Bag na samom pocetku. Naime kada onesvestite Dilana, ukoliko sa Kuperom probate da ga ponesete, on Dilan pocne da leti svuda po prostoriji i ponasa se kao bumerang...

Load, pa kad ga onesvestite odmah ga vezite sa Kate...

ajde dajte jos neke utiske.
ja sam bio veliki fan keca.nadam se da nijeneko ****** kao strike force.
ne bih ni voleo da je kao gun,iako sam voleo gun,ali ipak on nema smek desperadosa.
@jorgovan
commandosi 3 nisu uopste promasaj.ako su kao oni ja sam presrecan.

nadam se da nece biti neke veliko potrebe da se koristi 3d.desperadosi su bili idealni za izometrijsko okruzenje (kao i komandosi).ja se samo nadam starim dobrim likovima,2d grafici sa puuuuno detalja,dobroj prici,dobrim forama i dobrim AI.

nabavicu je ovih dana.cak i ako me razocara igracu je zbog uspomene na keca.

Ko je igrao keca, videce da je ovo potpuno isto kao i kec, s tim da je ubacena mogucnost pogleda iz prvog lica i bolja grafika. Prvi Desperadosi su meni najbolja igra ovog tipa (znaci bolji i od Commandosa), a ovo je bolje i od keca.
Kamera se vrlo lako moze namestiti drzanjem desnog tastera misa i njegovim pomeranjem (istovremeno se i zumira i okrece).

Takav komentaram sam i očekivao nakon odigranog demoa. Iskreno su me iznenadili ovih nekoliko postova sa početka thread-a. Molim moderatore da uklone "thums down" :)

mislio sam na deo igre iz treceg lica.mislim da bi se najbolje poredio sa gunom,a i on mi je najsveziji.
samo sam cekao da neko kaze da lici na keca.ubrzo nabavljam.

Igrica nemoze da se poredi sa GUN-om nepripadaju istom zanru.Radnja malo podseca na GUN.Ja nemam nista protiv igre iskreno zadovoljan sam grafika je napredovala u odnosu na prvi deo.Misije potsecaju na one iz prvog dela i igra nije toliki promasaj...

Eto ti sad.Probao sam ovo nekih desetak minuta,sve mi je bilo OK.Meni je kamera odgovarala,video sam i daleko gore.Medjutim,udjoh u onu kucu,lik kao drzi sankera na nisanu a ja treba da uzmem noz sa zemlje i da ga gadjam.Uzmem ti ja noz,lagano mu se odsetam iza ledja(pored njega) i pogodim ga sa metar.:mad:
"Osim toga" ostalo mi deluje dobro.Grafika naravno kao sto je neko vec pomenuo nije nista posebno.
Napominjem da nisam igrao keca.

Hm... mene i dalje drzi subjektivni utisak iz prvog posta :-(

Za sve one koji jos uvek nisu probali igru, evo malo (25kom) domacih screenova (zahvaljujem se Mladjanu) ovde.

Danas sam presao i poslednju misuju:Generalno igra je solidna brzo se igra krajnje misije zahtevaju malo vise vremena grafika zadovoljavajuca.

Treba mi mala pomoc.Negde sam procitao da je moguce napraviti set akcija.Ako moze malo objasnjenje kako to ide?

Nazad
Vrh Dno