Šta je novo?

Desperados 2:Cooper's Revenge

Silversurfer

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
609
Demo je izasao,a igra je najavljena za kraj aprila.
Cisto subjektivno gledajuci,posle odigranog Demo-a nista spektakularno se nece videti.
Moguce je odabrati izmedju 2 3D pogleda:isometrican i iz 3.lica
Ima 6 likova,a svaki od njih ima 5 razlicitih specijalnih mogucnosti
Sama igra ima 18 glavnih i 50 sporednih misija,uz dva nivoa tezine:
Pistolero i Desperado
Znaci-pistolj u ruke,pa da vidimo prve utiske...sto se mene tice obozavam bilo sta na temu Divljeg Zapada,pa mi se i pored sitnih bugova igra cini prilicno zaraznom :smoke:

Prvi deo mi se mnogo svideo i preso sam ga vise puta
ovaj i da ne bude dobar ko prvi ima da igram

Inace,Demo je 'tezak' nekih 348 MB,ima samo jednu misiju-ko je igrao prvi deo Desperadosa sigurno ce se setiti simpaticne trvdjavice 'Eagle's Nest'.
Tu je i slikovito objasnjenje osnovnih komandi i mogucnosti lika kojeg vodite,a za razliku od starog Desperadosa verujem da ce biti zanimljivo igrati iz 3.lica... :eyebrows:

Poslednja izmena:
ma demo necu da skidam mrzi me
skidam igru kad izadje full

Silversurfer, ajde ako ti nije tesko okaci neki screenshot iz igre.

Nekoliko Screenshoot-ova,uz malu ispravku-na linku http://www.serial-gamer.com/fichepc-10768-4.html postoji 5 Demo-a za igru,nigde nisam pronasao informaciju da li se radi o razlicitim misijama,jer je ocigledno da se sami fajlovi razlikuju po velicini.Tenutno skidam najveci,pa javljam...ako u medjuvremenu ne izadje i sama igra,a vec joj je vreme :type:

Prilozi

• 05.jpg
    05.jpg
    235 KB · Pregleda: 87
  • Desperados_2___Coopers_Revenge_39935.jpg
    Desperados_2___Coopers_Revenge_39935.jpg
    88.5 KB · Pregleda: 87
  • 12.jpg
    12.jpg
    155 KB · Pregleda: 77
  • 26.jpg
    26.jpg
    81.7 KB · Pregleda: 90
  • 51.jpg
    51.jpg
    188.5 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
pa dobro izgleda
sad se setih ove misije iz keca

vi skidate te igrice ko ludi, ja nikako da nadjem neki sajt da skinem desperadose keca. nemam nameru da cekam 100 godina na emul-u, pa sam mislio ako neko ima link da mi da.

Jao desperados kec je bila super igrica! Iako je bila klon Commandosa, bila je odlicna!

Ovo je strava igra, mnogo mi se svidela...,)

Jel igrao neko u skorije vreme Desperados 1? Krenuo sam da igram, ali imam problem sa opasnim usporenjima kada se aktiviraju ona vidna polja.

Nazad
Vrh Dno