pozdrav svima, muci me gore pomenuti desni klik repatog stvorenja. Radi se o Lenovo G-580 sa i5 procesorom i 64-bit OS. U jednom momentu je prestao sa funkcionisanjem :wall:, primetio sam da kad upalim komp i dokle god ne podigne sistem do kraja desni klik radi ... cim zavrsi sa podizanjem sistema desni klik prestaje sa radom... znaci da je hardverski ok (tako barem ja razmisljam). Zaboravih da kazem da je win 8 u pitanju, uradio sam i nadogradnju na win 8.1 ali ponasa se potpuno isto. Driver-i su na svom mestu - kaze instalirani su najbolji drajveri za ovaj sistem ... bem li ga... nemam ideju kojom mukom da ga mucim.
Komp je u mom vlasnistvu vec godinu dana ... garancija je naravno istekla ... radio je sa istim OS relativno dobro, javljaju se problemi sa mikrofonom ali glodar je uvek radio besprekorno.
Ako neko ima neku Njegosevu ... :type:
Komp je u mom vlasnistvu vec godinu dana ... garancija je naravno istekla ... radio je sa istim OS relativno dobro, javljaju se problemi sa mikrofonom ali glodar je uvek radio besprekorno.
Ako neko ima neku Njegosevu ... :type: