topuz je napisao(la):Ja kod sebe imam samo najpotrebnije na desktopu.
hahaha 187Stefan1 je napisao(la):Kako vam se svidja moj desktop? raspored ikonica i tako to
Uf, pa to je cele 2 ikone više nego što je potrebno... :eyebrows:Voodoo_NBGD je napisao(la):Ja imam samo onih pet ikonica, a razmisljam da uklonim i IE![]()
Bane® je napisao(la):kako smaraju ovi tredovi
a i oni likovi sa stretch wallpaperima
ako već neko ne može da nađe odgovarajuću rezoluciju wallpapera, može makar malo da uđe u photoshop, da bicubic uveliča sliku, da je cropuje i snimi natrag
Koji crni odani fan, imam celih 5 pesmica od njih... a odani fan sam Mortiisa (moj avatar, txt ispod avatara i sig) :smoke:kUdtiHaEX je napisao(la):voko izvalili smo teti si u stvari hteo da pokazes kako si odani fan grupe Ritam nereda
![]()
Bane® je napisao(la):kako smaraju ovi tredovi
a i oni likovi sa stretch wallpaperima
ako već neko ne može da nađe odgovarajuću rezoluciju wallpapera, može makar malo da uđe u photoshop, da bicubic uveliča sliku, da je cropuje i snimi natrag
(bez ironije) Ma meni je ovo sveže instaliran sistem, pa je zato ovako sređeno. Kada imam sistem po mesec dana star pojavljuju mi se skrolovi na desktopuTwix je napisao(la):Mogao si bar da sredis sobu (citaj: desktop) pre nego sto dodju gosti
Inace,najvise sto mrzim to je da uredjujem desktop,ali ova prilika mi je dala snagu za tu najdosadniju stvar na svetu,ince sam gori od tebe...Svinjac mi je non stop :d Sad kad je uredan,nemogu da se snadjem![]()
Bane® je napisao(la):(bez ironije) Ma meni je ovo sveže instaliran sistem, pa je zato ovako sređeno. Kada imam sistem po mesec dana star pojavljuju mi se skrolovi na desktopu:d
Inače, omiljeni stanari su mi (prazni) New Text Document, New Text Document (2), New Folder, untitled photoshop fajlovi, .sfk soundforge fajlovi itd.
Inače, biti picajzla je odlika zaludnih ljudi, ja kad treba da radim nešto na kompjuteru, moram da napravim svinjac, jer stalno nešto otvaram, snimam, prepravljam. Isto je i u sobi, kad treba nešto da slikam, moram da uništim celu sređenu sobu ili nedaj bože kad treba da se obučem da izađem negde... to su gomile patika i cipela po podu, majica i farmerki po krevetu, otvorenih vrata od ormara, a tu su i peškiri na sobnom biciklu itd...
![]()
:wc:kUdtiHaEX je napisao(la):@Zoni
NHF, ali tvoj desktop je najruzniji koji sam ikada video...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari