Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

bgillegal

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2003
Poena
620
Evo jednog thread-a koji nije odavnooo bio :) A radi se o vasim desktopovima... Znaci kacite vase screenshotove desktopa da vidimo kako izgledaju :):):):) aj poz link

Poslednja izmena:
Ajd da me ne mrzi...

Spusten kvalitet,inace rez. 1400x1050...jpeg....

E glupog threada :d
Ali ajde, verujem da je moj desktop ubedljivo najbolji :D

Prilozi

• Clipboard01.gif
    Clipboard01.gif
    12.5 KB · Pregleda: 810
Vaši su klasika, ovaj moj je stvarno jedinstven :D

Prilozi

• CaptureWiz006.jpg
    CaptureWiz006.jpg
    111.1 KB · Pregleda: 737
Bilo bi zgodno da usput kazete i kojim ste programima modiikovali izgled windowsa. Ja kod sebe imam samo najpotrebnije na desktopu.

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    113 KB · Pregleda: 550
topuz je napisao(la):
Ja kod sebe imam samo najpotrebnije na desktopu.

Cisto sumnjam da su ti ikonice ACDSee FotoCanvas (ili kako vec), Adobe Reader toliko preko potrebne na desktopu :S:

@Bgillegal
Kada vidim neciji quick launch u vise redova najezim se....

@Zoni
NHF, ali tvoj desktop je najruzniji koji sam ikada video...

@Stator
Svidja mi se ta tema za Aston shell. Kako se zove?

@Voodoo
:D

Poslednja izmena:
Ja imam samo onih pet ikonica, a razmisljam da uklonim i IE :)

Kako vam se svidja moj desktop? raspored ikonica i tako to

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    212.3 KB · Pregleda: 647
Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ja imam samo onih pet ikonica, a razmisljam da uklonim i IE :)
Uf, pa to je cele 2 ikone više nego što je potrebno... :eyebrows:

Prilozi

• SNAG-00000.jpg
    SNAG-00000.jpg
    84.9 KB · Pregleda: 477
Desktop

Ja menjam po, uglavnom filmskim temama. :D

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    203.2 KB · Pregleda: 444
voko izvalili smo te :) ti si u stvari hteo da pokazes kako si odani fan grupe Ritam nereda :D

Ne znam da li je zasluzila oskara, al' je zasluzila da mi bude na desktopu.

p.s. posebno sam ponosan na izmenjen start button. :D

Prilozi

• Super Nele Desktop.jpg
    Super Nele Desktop.jpg
    121.4 KB · Pregleda: 477
Poslednja izmena:
Jedan desktop je moj, a drugi sestrin...

Mac-PC.jpg

Stator koja je ovo tema?
Mnogo je dobra.

kako smaraju ovi tredovi :)
a i oni likovi sa stretch wallpaperima
ako već neko ne može da nađe odgovarajuću rezoluciju wallpapera, može makar malo da uđe u photoshop, da bicubic uveliča sliku, da je cropuje i snimi natrag

Prilozi

• evo-moj-desktop.gif
    evo-moj-desktop.gif
    42.6 KB · Pregleda: 573
Bane® je napisao(la):
ako već neko ne može da nađe odgovarajuću rezoluciju wallpapera, može makar malo da uđe u photoshop, da bicubic uveliča sliku, da je cropuje i snimi natrag

Ne vazhi se - ti si modovao desktop.

Ja nisam imao snage ni da skinem MS Bliss/Apple Aqua wallpapere :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
voko izvalili smo te :) ti si u stvari hteo da pokazes kako si odani fan grupe Ritam nereda :D
Koji crni odani fan, imam celih 5 pesmica od njih... a odani fan sam Mortiisa (moj avatar, txt ispod avatara i sig) :smoke:

ovčice

Slika, bez ikona, tj. samo wallpaper, nije sreen shot.

Prilozi

• Win.JPG
    Win.JPG
    53.2 KB · Pregleda: 506
Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):

Mogao si bar da sredis sobu (citaj: desktop) pre nego sto dodju gosti :)
Inace,najvise sto mrzim to je da uredjujem desktop,ali ova prilika mi je dala snagu za tu najdosadniju stvar na svetu,ince sam gori od tebe...Svinjac mi je non stop :d Sad kad je uredan,nemogu da se snadjem :D

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Mogao si bar da sredis sobu (citaj: desktop) pre nego sto dodju gosti :)
Inace,najvise sto mrzim to je da uredjujem desktop,ali ova prilika mi je dala snagu za tu najdosadniju stvar na svetu,ince sam gori od tebe...Svinjac mi je non stop :d Sad kad je uredan,nemogu da se snadjem :D
(bez ironije) Ma meni je ovo sveže instaliran sistem, pa je zato ovako sređeno. Kada imam sistem po mesec dana star pojavljuju mi se skrolovi na desktopu :D:d
Inače, omiljeni stanari su mi (prazni) New Text Document, New Text Document (2), New Folder, untitled photoshop fajlovi, .sfk soundforge fajlovi itd :).
Inače, biti picajzla je odlika zaludnih ljudi :), ja kad treba da radim nešto na kompjuteru, moram da napravim svinjac, jer stalno nešto otvaram, snimam, prepravljam. Isto je i u sobi, kad treba nešto da slikam, moram da uništim celu sređenu sobu ili nedaj bože kad treba da se obučem da izađem negde... to su gomile patika i cipela po podu, majica i farmerki po krevetu, otvorenih vrata od ormara, a tu su i peškiri na sobnom biciklu itd... :)

Poslednja izmena:
evo moj

btw sims2 je samo zbog seke majke mi neigram ga a neke icone su mi u tcomanderu :D

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 322
Bane® je napisao(la):
(bez ironije) Ma meni je ovo sveže instaliran sistem, pa je zato ovako sređeno. Kada imam sistem po mesec dana star pojavljuju mi se skrolovi na desktopu :D:d
Inače, omiljeni stanari su mi (prazni) New Text Document, New Text Document (2), New Folder, untitled photoshop fajlovi, .sfk soundforge fajlovi itd :).
Inače, biti picajzla je odlika zaludnih ljudi :), ja kad treba da radim nešto na kompjuteru, moram da napravim svinjac, jer stalno nešto otvaram, snimam, prepravljam. Isto je i u sobi, kad treba nešto da slikam, moram da uništim celu sređenu sobu ili nedaj bože kad treba da se obučem da izađem negde... to su gomile patika i cipela po podu, majica i farmerki po krevetu, otvorenih vrata od ormara, a tu su i peškiri na sobnom biciklu itd... :)

Impresivno je to sto se ja (a predpostavljam i ti) bolje snalazim u tom krsu negu u urednosti...tada ne znam gde je sta niti sta se oko mene dogadja,inace New text document.txt mi je srdnje ime...instalirao sam cak i MS OneNote,ali ne pomaze,stare navike su stare navike :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
@Zoni
NHF, ali tvoj desktop je najruzniji koji sam ikada video...
:wc:

pokazi se ti, pa onda komentarisi :d

inace, posto znam tvoj ukus, onda sam jako zadovoljan ovakvim tvojim odgovorom :eyebrows:

inace, malo sam pogresio: ona tema se zove "iBar 4"... ne znam tacno odakle sam je skinuo - mozda odavde

...

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    181.4 KB · Pregleda: 340
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno