Šta je novo?

[Desktop] Konfiguracija

zvicko

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2009
Poena
304
E, ovako i ja da napravim korisnički opis. Kao što možete i da vidite radi se o kompletnom računaru, koji sam kupio u sad već bivšem Bench House-u. Ovim putem hteo bi da se zahlvalim radnicima tadašnjeg Bench House-a zbog brze ugradnje delova u kućište a pogotovo zato što su sredili cable managment i izuzetno dobro upakovali kutiju, hocu da naglasim da barem ja dosad nisam imao nekih dugačkih čekanja (a više puta sam uzimao hardwer u malo pre pomenutom "shoppu",A2B način slanja a isporuka je svega 200 din.). Radi se o sedećoj konfiguraciji:
AMD 955 Black edition
Patriot 2 GB RAM na hiljadušesto Mhz
HDD 500GB Samsung F3
CM 690 II Advanced Pure Black edition
Gigabyte 870A-UD3
Silverstone 560w
Power Color HD5770 od pola GB
i LG DVD rezac
Periferne uređaje imam od ranije.
Računar je veoma tih , ja mislim da je tu najzaslužnije kućište zbog krupnih ventilatora i zasad ( hvala bogu) rade kako bi neki rekli "k'o zmajevi". Samo kućište veoma lepo izgleda ( bar po mom mišljenju) i zasad nemam zamerki. Ploča mi se takođe veoma sviđa zbog velikog broja USB 2.0 portova kao i posedovanjem 3.0 iako ja zasad nemam takav hardwer. Sviđami se i način bootovanja sistema preko Fdvanajstice ( ako ovom nekom nije jasno slobodno nek' pita objasniću mu). Za sad nisam nista overklokovao ali po broju funkicja u BIOS-u mi izgleda kao sasvim dovoljna za takve stvari. Grafička je overklokovana na maksimalno koliko ATI-jev tj. AMD drajver dozvoljava a rad ventilatora je na nekih 60% i pritom temperatura nije veća od 65 stepeni. HDD je možda malo mali za današnjicu ali za početak je sasvim dovoljni. Procesor nisam overklokovo zato što imam box hladnjak i neusuđujem se da ga nebi oštetio.

Sve u svemu u igrama je odličan i na visokim rezolucijama hiljadušestoosamdeset x hiljadupedeset i hiljadudevestodvadeset x hiljadudvesta ( nisam ga desirao na benchmarkovima ali za sad nisam imao štucanja, kočenja , zamrzavanja i sl.) , u word-u i drugim office programima je naravno dobar, multimedijalni sadrzaj s' lakoćom pušta... to bi bilo to. Evo par fotografija:
http://img405.imageshack.us/i/fotografija0053q.jpg
http://img838.imageshack.us/i/fotografija0054.jpg
http://img827.imageshack.us/i/fotografija0055.jpg

Poslednja izmena:
ne vide ti se slike, koristi onaj "thumbnails on forums" link

I druga stvar, ova soba je moderated, što znači da korisnici ne mogu da postavljaju teme sami već to rade u drugim forumima a ovde se prebacuju ako budu zadovoljili par osnovnih normi ovog podforuma.

Izvini, nisam znao. A, je l' mi mozes reci kako izgleda ikonica od "thumbnails on forums" ?

Hvala ti, ja sam isto to uradio preko imageshack-a ali neznam zasto nije hteo. Prepravio bi onda prvi post ali mi nedozvoljava ( ostavljami samo mogucnost citiranja).
Ako je nekom slika mala onda neka klikne na nju da bije bolje video (slucajno sam tako uradio jer prvi put baratam sa imagebam-om).

Poslednja izmena:
Njavece mane su po meni tastarura koja se malo uvija, ostavlja utisak da je plastika jeftina. Druga stvar koja mi malo mesta jeste cpu fan koji startuje na 53c a gasi se na 47c, fan radi kada je lap van postolja sa ventilatorima. Dok stoji na postolju ne startuje cpu fan tokom celog dana.

Vrh Dno