Šta je novo?

Deo za Lidl perac pod pritiskom

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Mogu li negde naci ovaj deo da odgovara lidlovom,kontam da je sve to isto?

Prilozi

• photo_2023-03-18_20-17-20.jpg
    photo_2023-03-18_20-17-20.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 92
  • photo_2023-03-18_20-17-200.jpg
    photo_2023-03-18_20-17-200.jpg
    33.2 KB · Pregleda: 91
Taj deo se sastoji iz dva dela (tehnički tri ako računaš i sito), pa zavisi koji ti treba, možda možeš da nađeš i odvojeno, ali ako ne, traži filter za vodu perača pod pritiskom i naći ćeš gomilu. Izmeri koliki je navoj na jednoj strani, mada verujem da se ne razlikuje preterano između proizvođača, ako uopšte, na drugoj je brza spojnica.

Ja sam ih kontaktirao za onaj šampon što je došao sa peračem, pa su mi odgovorili:
Sve informacije o kupovini i mogućnosti poručivanja rezervnih/dodatnih i potrošnih delova, možete da dobijete od ovlašćenog servisera kog smo, za naše potrošače, obezbedili u Srbiji. Molimo Vas da svoj upit prosledite našem servisnom partneru "Icom call"-u, i to putem mail adrese: [email protected]

Molimo Vas da imate u vidu da prilikom servisiranja proizvoda tokom garantnog roka (u skladu sa navedenim uslovima u garantnom listu) kompanija Lidl Srbija pokriva troškove otklanjanja nedostataka prema uslovima garancije. Kada je u pitanju kupovina dodatnih delova, rezervne opreme i sl. kompanija Lidl ne snosi odgovornost i ne pokriva troškove kupovine i isporuke potrošnog ,rezervnog i/ili dodatnog dela.

Imas to sito na aliexpres dzaba neka cena. Kucaj umesto parkside Lavor delovi su svi isti za nastavke.

Ne znam kako se zove deo,obelezio sam ga crvenim.

Taj deo se zove filter za vodu.
Aparat ce da radi i bez toga

To jeste filter, ali ujedno i brza spojka za dovodno crevo, tako da ako mu je polomljena spojka i pušta vodu, mašina neće raditi kako treba.

Teško da se nabavi, ne nalazi se ništa, jedino AE pa po meri da se kupi, takva je stvar sa Lidl artiklimma I najobičniju šobu samo Kina ili se rashoduje

Taj filter je manje više univerzalan, trebalo bi da odgovara i sa Karchera.

Da li odgovara ii ne ptanje je, ja pišem šta znam, i meni treba spojnica za neku mašinu pa je 30e a novu ne te fele nova makina je 27e u koferu. I milimitar igra svoje

To jeste filter, ali ujedno i brza spojka za dovodno crevo, tako da ako mu je polomljena spojka i pušta vodu, mašina neće raditi kako treba.
Brzu spojku mozes da kupis bilo koju, one su univerzalne.

Dok ceka iz kine da dodje zamenski:

@amdpower Imaš taj andrak u Okovu na Bežanijskoj kosi, vidio sam ga izloženog, ali ga ne nađoh na sajtu.

Nazad
Vrh Dno