Šta je novo?

Deo reklamnog-filma za Unreal Tournament 2004

maxer

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
680
Evo jednog interesantnog parceta o potpuno novim aspektima igre ... FPS postaje vrlo rastegljiv pojam.
Igra ce definitivno biti "nesto novo".

Ko zeli moze skinuti ceo film OVDE

c3 je napisao(la):

Pred kraj ovog reklamnog-filma pise "zima 2004" ... znaci Januar ili Februar 2004. ako i oni ne okasne kao D3 i HL2.

Da izgleda zaista popaljivacki :)
Ali...
Tribes 2 su mnogo pre ovoga....nista novo
Da bi ucestvovali u okrsaju kao na serveru trebalo bi :
1.Imati dovoljno jak komp
2.Naci server sa jos 20-ak odlicnih igraca koji igraju do jaja a ne smaraju :) - maltene nemoguce na free serverima
Nikad masovni FPS nece imati ono nesto sto imaju quake i UT serijali...adrenalin 1 na 1 ili CTF-a :)
P.S I battlefield 1942 na trailerima izgleda jaaako popaljivo...da bi se u praksi ispostavilo da od 3 sata igrnja 2 sata pokusavate da bombom pogodite nekog drugara ili da se tenkom iskobeljate iz rupe :)

Mada UT2004 ipak izgleda zapaljivo :)

igor2 je napisao(la):
Da izgleda zaista popaljivacki :)
Da bi ucestvovali u okrsaju kao na serveru trebalo bi :
1.Imati dovoljno jak komp
Ja ga na srecu imam :D
igor2 je napisao(la):
2.Naci server sa jos 20-ak odlicnih igraca koji igraju do jaja a ne smaraju :) - maltene nemoguce na free serverima
Gresis. Ocito ne igras ovaj novi multiplay dodatak Unreal2 XMP ... da ga igras video bi da sve sljaka Perfekno i to na Free-serverima - naravno, i igra i ljudi koji igraju ... dobro uvek se nadje i da su ljudi pocetnici pa svako igra za sebe a to je ovde Smrt jer su igre koncipirane za Tim a ne za pojedinacnu borbu.
Jedino ocekujem da ce imati zastitu u multiplay-u kao sto ima i UT2003 pa ce ti Master server odbijati tj. neces proci validaciju ser.broja.
igor2 je napisao(la):
Nikad masovni FPS nece imati ono nesto sto imaju quake i UT serijali...adrenalin 1 na 1 ili CTF-a :)
Rekoh vec, ti ozbiljno trebas da probas "XMP" da bi shvatio da gresis ... Legenda Zivi :D (UT - naravno).
igor2 je napisao(la):
Mada UT2004 ipak izgleda zapaljivo :)
Slazem se, ovo je Zesce Zapaljivo (naravno za ljubitelje ovog zanra).

BF je extra samo ako znas da igras. A uopste ga nije tesko nauciti.

Ma maxeru igram ga samo tako online, radi sjajno i sve je to super, al prosto svi idu ko muve bez glave, a ako probas da izdas komandu pucaju po tebi ili ti kazu nOOb :))). Mada sigurno ima i normalnih servera...naci cu valjda (btw daj neki IP gde igras).
Battlefield...igra je fenomenalna...i igram je mnogo i dugo...al je poenta da je treba igrati sa dobrom ekipom da bi to bilo to.

igor2 je napisao(la):
Ma maxeru igram ga samo tako online, radi sjajno i sve je to super, al prosto svi idu ko muve bez glave, a ako probas da izdas komandu pucaju po tebi ili ti kazu nOOb :))). Mada sigurno ima i normalnih servera...naci cu valjda (btw daj neki IP gde igras). ...
Cekaj, to ti se desava kad igras Unreal2 XMP ???
Ja takvo iskustvo nisam do sada ni jednom imao. Tacno je da pocetnici igraju sami za sebe (ne obracaju paznju na timsku organizaciju) ali ovi koji su malo iskusniji - pa oni ljudi sve rade kako treba - mislim bas se slazemo. Da ne nabrajam ali to je bas sve po propisu ... da ti ne mislis na neku drugu igru :confused:
Inace ako je U2 XMP u pitanju ja je igram na bilo kom serveru prema kome tog trenutka imam najbolji ping ali biram samo servere sa bar 10-12 igraca (preferiram one sa 20 i vise ako nisu vec zauzeti tj. popunjeni).
Evo trenutno (upravo cu da izmerim ping) imam najbolju vezu prema: "Team Fusion U2 XMP" serveru, ping 297, 15 od 16 igraca, IP: 69.44.59.203 ...

Za BF treba da se okupi dosta ljudi posto su mape prevelike za mali broj igraca.
BTW danas sam se podsetio stare ljubavi - Kvejkova 2 i 3 ! :)

ma da mislim na u2 xmp-mozda je bio takav dan :)
Aj srecna svima nova godina, a maxeru mozda se i sretnemo na nekom serveru :wave;

igor2 je napisao(la):
ma da mislim na u2 xmp-mozda je bio takav dan :)
Aj srecna svima nova godina, a maxeru mozda se i sretnemo na nekom serveru :wave;

Sretna i tebi nova godina :wave; samo mi reci pod kojim imenom igras na internetu :?: ja koristim "maxer" jer mi je to pravi nadimak :D

Sretna nova godina svima cheers

Ljudi sa kakvim vi to konekcijama na net igrate te igre ? Bas me zanima

Froka je napisao(la):
Ljudi sa kakvim vi to konekcijama na net igrate te igre ? Bas me zanima

Ja modemom (Alkatel dig.centrala, USR ext.faxmodem ser.), kvalitet veze idealan, vidi sliku protoka ovde.
Uostalom ako si pazljivo procitao, neki post iznad sam spomenuo da mi je najbolji ping bio 297 a iz toga je ocito da je modem u pitanju.

Kablovski modem 256 kb
I koliko sam u pocetku bio prezadovoljan malim pingovima, tako sam sada pop***o jer imam veci ping nego neki ljudi koje znam bas sa game servera a imaju isdn.
Mada i dalje ok za igre tipa Natural selection, u2 xmp, bf1942.
Al nista od q3 i ut-a :S

maxer je napisao(la):
...

Pred kraj ovog reklamnog-filma pise "zima 2004" ... znaci Januar ili Februar 2004. ako i oni ne okasne kao D3 i HL2.

a mozda je i decembar '04... :)

Nazad
Vrh Dno