c3 je napisao(la):a kad ce ovo![]()
Ja ga na srecu imamigor2 je napisao(la):Da izgleda zaista popaljivacki
Da bi ucestvovali u okrsaju kao na serveru trebalo bi :
1.Imati dovoljno jak komp
Gresis. Ocito ne igras ovaj novi multiplay dodatak Unreal2 XMP ... da ga igras video bi da sve sljaka Perfekno i to na Free-serverima - naravno, i igra i ljudi koji igraju ... dobro uvek se nadje i da su ljudi pocetnici pa svako igra za sebe a to je ovde Smrt jer su igre koncipirane za Tim a ne za pojedinacnu borbu.igor2 je napisao(la):2.Naci server sa jos 20-ak odlicnih igraca koji igraju do jaja a ne smaraju- maltene nemoguce na free serverima
Rekoh vec, ti ozbiljno trebas da probas "XMP" da bi shvatio da gresis ... Legenda Ziviigor2 je napisao(la):Nikad masovni FPS nece imati ono nesto sto imaju quake i UT serijali...adrenalin 1 na 1 ili CTF-a![]()
Slazem se, ovo je Zesce Zapaljivo (naravno za ljubitelje ovog zanra).igor2 je napisao(la):Mada UT2004 ipak izgleda zapaljivo![]()
Cekaj, to ti se desava kad igras Unreal2 XMP ???igor2 je napisao(la):Ma maxeru igram ga samo tako online, radi sjajno i sve je to super, al prosto svi idu ko muve bez glave, a ako probas da izdas komandu pucaju po tebi ili ti kazu nOOb)). Mada sigurno ima i normalnih servera...naci cu valjda (btw daj neki IP gde igras). ...
igor2 je napisao(la):ma da mislim na u2 xmp-mozda je bio takav dan
Aj srecna svima nova godina, a maxeru mozda se i sretnemo na nekom serveru :wave;
Froka je napisao(la):Ljudi sa kakvim vi to konekcijama na net igrate te igre ? Bas me zanima
maxer je napisao(la):...
Pred kraj ovog reklamnog-filma pise "zima 2004" ... znaci Januar ili Februar 2004. ako i oni ne okasne kao D3 i HL2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari