Šta je novo?

demontiran fiksni broj sta uraditi

agresorgsp

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
pozdrav svima na forumu.imam jedan problem.naime u petak su mi demontirali broj zbog par ne placenih racuna i ja sam naravno odmah u ponedeljak(juce) uplatio sve ali da bih povratio broj mora vlasnik telefona da bude tu licno(podstanar sam a vlasnik nije u zemlji niti bilo kakav kontakt imam sa njim placen stan godinu dana unapred) te da ja ne mogu nikako da vratim broj vec i ako hocu mogu da uzmem nov i da platim od 6000-10000!!! sto mi nikako ne odg vec treba samo da se plati oko 400-500din i da se broj vrati ali mi nikako ne dozvoljavaju to da uradim te vas molim ako neko zna kako moze da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan.hvala svima unapred

PS.izvinjavam se ako sam promasio forum nisam pronasao fixnu telefoniju

Ne verujem da ćeš bilo šta uspeti jer su oni prosto preveliki formalisti i bez naloga i čistih papira ne rade ništa. Što je u jednu ruku i normalno zar ne?

Formalisti dok se ne dodje do "veze" ili mita - tada sve pada u vodu :)

Nego oni ne demontiraju tek tako, verovatno nisi placao ceo niz meseci...

Raspitaj se da li vlasnik moze to da uradi preko neta ili faksom - da posalje sken LK sa zahtevom za povracaj broja..
Trebalo bi da moze.

dovoljna su 3 neplacena mesecna racuna za oduzimanje broja...
za vracanje broja ili vlasnik ili veza...

Raspitaj se da li vlasnik moze to da uradi preko neta ili faksom - da posalje sken LK sa zahtevom za povracaj broja..
Trebalo bi da moze.

Ne verujem da priznaju scan-ove i fax-ove, samo da im dodješ na noge sa LK i da se potpišeš.

Trebalo bi da moze.

da rekli su mi da moze preko ambasade al dzabe kad nemam nikakav kontakt sa njim u inostranstvu...imam samo njegov broj ovde u srbiju kad dodje a to pali 1 u god dana :(...hvala svima unapred

PS. malo glupo pitanje al da nema neko vezu u telekomu?

Pošalji poštom recimo u korisnički servis fotokopiju lične karte vlasnika telefona sa molbom u 2 rečenice da želiš da ti se aktivira tf broj ponovo. Ako je dug izmiren odradiće ti to, tako je to u NS to znam. ;)

... ja sam naravno odmah u ponedeljak(juce) uplatio sve ali da bih povratio broj mora vlasnik telefona da bude tu licno(podstanar sam a vlasnik nije u zemlji niti bilo kakav kontakt imam sa njim placen stan godinu dana unapred)....

pa par meseci u smislu 4 meseca i racunom oko 2500din sve ukupno...:(...

Placas stan godinu dana unapred, onda napravis dug za 4 meseca koji odma u ponedeljak isplatis ceo?!?!?!
Pa ti nisi normalan....:trust:
Nego reci lepo posteno, necu da kontaktiram vlasnika stana da me ne dzokira, a ne to "nemam kontakt sa njim" msm, ne cita on forum sigurno, opusti se, mozda ti neko i pomogne nekom informacijom. ;)

Poslednja izmena:
^^^
Pa eto, tako...a ti mislis da je normalno praviti ceh od 6.00o mesecno i ne placati 4 meseca????
TV PINK i 90-e su ucinile svoje....nemam sta vise da dodam.

Ma nahvataj nekog montera, daj mu koliko traži i nećeš imati nikakve potrebe za komunikacijom sa šalterskim radnicima, dokazivanjem... ponovnim priključivanjem istog broja, ovo naravno pod uslovom da taj broj ako je bio lep nisu prodali baš monteri nekom drugom.

Ako neznaš ni jednog montera raspitaj se kod čistačice da te poveže sa nekim monterom ali onda i njoj moraš da daš neki dinar.

Monteri, čistačice su ti zakon kako u telekomu tako i u drugim javnim preduzećima. Ono što oni mogu da ti završe ne može ni direktor.

P.S. Potpuno sam ozbiljan!

Nazad
Vrh Dno