Šta je novo?

Demonoid ugasen !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vratice se oni, ne brini se ;)

Taj rad, vraćali su se i manji sajtovi od njega.

Samo se nadam da ce sto pre jer ne volim kada ostavim posao nedovrsen a treba mi iskljucivo njihov tracker. ,)

Канађани су их протерали. У току је страшан рат против P2p. Ускоро падају и остали сајтови.

To su se Kanadjani ugledali na metode nase RRA.
Jeste da se RRA bavi nekim drugim stvarima ali metode su iste - unisti sve sto valja.

Ajd da pitam. Ko je Deimos. I sto se ne javlja???

Da ste mirno sedeli na casu geografije znali biste da su Fobos i Deimos prevedeni kao Strah i Uzas :D (U mitologiji su bili braca).

Inace, tipujem da je Deimos Slovenac :)

Ja nisam bio član Demonoida (u stvari, mislim da jesam, ali sam odavno negde izgubio user i pass) ali znam da je ogroman broj public torrenata bio na njihovim trackerima, tako da će ovo biti veliki udarac. :S:

Poslednja izmena:
Evo, vracaju se polako...

Radi treker!

Poslednja izmena:
Tracker radi nesmetano - sajt ne radi.

Da ste mirno sedeli na casu geografije znali biste da su Fobos i Deimos prevedeni kao Strah i Uzas :D (U mitologiji su bili braca).

Inace, tipujem da je Deimos Slovenac :)
Ja znam za Fobos i Deimos kao Marsove satelite iz Dooma 1, kakva crna geografija :D

Proradio demonoid. :banana:

We received a letter from a lawyer represeting the CRIA, they were threatening with legal action and we need to start blocking Canadian traffic because of this.
Iskusno...

Odakle ti to da se vracaju? Mislim jesi li uspeo da otvoris stranicu? Ja probam i probam ali mi strana jednostavno ostane bela i nema sanse da ista otvori!:(

Ucitao mi potpuno praznu stranicu i pojavila se ikonica pored adrese. Evo sada radi ponovo

Kod mene jos uvek neradi,tj. prikazuje mi sledecu poruku:

The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon

Ovo je ono sto meni kaze...

The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon

Bio je down nekoliko dana i sada to...

Znaci i dalje su tu :)

Zaksanio sam da editujem...

Ovo sam nasao na www.itsvet.com :

"Popularni kanadski Bittorrent tracker sajt Demonoid ugašen je od strane Canadian Recording Industry Association. I tracker i Web sajt nisu aktivni već skoro 24 sata. Čini se da je Demonoid-ov kanadski provajder ugasio sajt usled pritiska CRIA. Provajder je ranije izjavio da će sajt sigurno biti ugašen ukoliko budu primljene žalbe na njegov rad. Demonoid je često bio napadan zbog kršenja autorskih prava. U junu ove godine Demonoid je prebacio svoje servere iz Holandije u Kanadu nakon što je su protiv ISP podnete sudske tužbe. Naravno, ovo sigurno nije kraj postojanja Demonoid-a budući da se kao nova lokacija pominje Rusija"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno