Šta je novo?

Demonoid Is Back!!

Има л' неко позивницу? :wave: ...жива му деца, очи да му биду светле... :d

e samo nek se vratio. a mininova preuzela ceo posao + ne treba invite + nema ratio ban.

Plus je mininova public tracker na koji moze svako da kaci sta god oce ima gomila fake stvari odnos seeder/leecer je ocajan

nemzes da poredis public i private tracker

_Weasel_ netachno. mozesh da ih poredish. ako sumnjash da je fake, odesh i pogledash komentare, i broj finished DL's. i mininova ne funkcionishe po principu obaveznog seed-a, vec po masovnosti fajlova, a fajlovi ne umiru jer uvek ima peer-ova sa uploadom, a i po kojeg dobrog choveka na seed-u.

a i pre svega mozesh da ih poredish jer ja zbog mininove nisam ni trunku osetio nedostatak demonoida, skinuo sam sve shto mi je trebalo. shta mene zabole dal je privatni, ako imam da skinem sve shto mi treba ?

Porediti privatne i javne trackere je smesno. A sto je najcrnje demonoid je jedan od najlosijih privatnih tracker-a ne znam zbog cega se takva frka dize oko njega.

ama dokle vi vishe sa tim poredjenjem ?!?!?

koja je tebi krajnja razlika sa fajlom koji si skinuo, sa rapidshare-a, demonoida, ili mininove ? ili nekog hub-a ?

evo, ja sam na surf paketu, i veliki sam seriofil. skidao sam serije sa demonoida, a kada je ugashen, skidao sam ih sa mininove.

demonoid je, za fajlove sa velikim seed-om imao 100% iskorishcenu konekciju, a mininova isto to.

ceo farscape od prve do 90 i neke epizode sam skinuo na 58-59 Kb/s kolko mi je i maksimalni protok.

za shta vi ljudi koristite torrent-e kada je njihova primarna namena za velike fajlove = serije i filmove i video ???

Poslednja izmena:
hahaha :d ti i Apple. ti onda promeni Mac, i uzNi AMD platformu sa XP-om :p

ako neko ima pozivnicu za demonoid,nemam nista zauzvrat:S:

hahaha :d ti i Apple. ti onda promeni Mac, i uzNi AMD platformu sa XP-om :p

Zasto da promenim Apple? Zato sto "nema softvera" za Apple na Demonoidu ili zato sto si se nesto istripovao? :) Mislim, ne kapiram "analogiju" :)

Ako si necime zadovoljan, zasto bi ga menjao :)

_Weasel_ netachno. mozesh da ih poredish. ako sumnjash da je fake, odesh i pogledash komentare, i broj finished DL's. i mininova ne funkcionishe po principu obaveznog seed-a, vec po masovnosti fajlova, a fajlovi ne umiru jer uvek ima peer-ova sa uploadom, a i po kojeg dobrog choveka na seed-u.

a i pre svega mozesh da ih poredish jer ja zbog mininove nisam ni trunku osetio nedostatak demonoida, skinuo sam sve shto mi je trebalo. shta mene zabole dal je privatni, ako imam da skinem sve shto mi treba ?
a sta mene zabole dal tebi ima sve
nekome ce biti dovoljno neki sajt sa 100 fajlova i brzinom od 5kb/s
good for him but
zna se da je privatni tracekr milion puta bolje resenje od public - sto ce ti i svako ovde na forumu potvrditi.
Brzina skidanja - 300 puta bolja na privatnim trackerima
duzina seeda -500 puta bolja na rpivatnim trackerima jer tako pravila / ratio nalazu
Nove stvari 0days se prvo pojave na privatnim trackerima pa tek onda na public
na privatnim trackerima nemoras da citas komentare dal je fake ili nije dal fali prevod nfo i slicno ....

E zato ne moze public da bude ni jednak ni bolji od private trackera

moze naravno nekima koji se zadovoljavaju kasnjenjem , uzanism uploadom , bezanje sa seeda i slicno
ostalima NE

pitao si sta skidamo sa torrenta . Skidam serije i filmove ali y HD formatu
A nedao bog nikome da skida film od 10 GB sa mininove i slicnih po mesec dana i kad skine da postoje sanse da je fake ...
Ne mogu ni da zamislim da skidam HD filmove sa public trackera tipa mininove

Poslednja izmena:
a sta mene zabole dal tebi ima sve
nekome ce biti dovoljno neki sajt sa 100 fajlova i brzinom od 5kb/s
good for him but
zna se da je privatni tracekr milion puta bolje resenje od public - sto ce ti i svako ovde na forumu potvrditi.
Brzina skidanja - 300 puta bolja na privatnim trackerima
duzina seeda -500 puta bolja na rpivatnim trackerima jer tako pravila / ratio nalazu
Nove stvari 0days se prvo pojave na privatnim trackerima pa tek onda na public
na privatnim trackerima nemoras da citas komentare dal je fake ili nije dal fali prevod nfo i slicno ....

E zato ne moze public da bude ni jednak ni bolji od private trackera

moze naravno nekima koji se zadovoljavaju kasnjenjem , uzanism uploadom , bezanje sa seeda i slicno
ostalima NE

pitao si sta skidamo sa torrenta . Skidam serije i filmove ali y HD formatu
A nedao bog nikome da skida film od 10 GB sa mininove i slicnih po mesec dana i kad skine da postoje sanse da je fake ...
Ne mogu ni da zamislim da skidam HD filmove sa public trackera tipa mininove

eto. ja imam nekoliko naloga na privatnim tracker-ima, ali samo na mininovi sam nashao neke kung fu filmove iz 70ih i 90 koji nigde nisu bili. pritom, skinuo sam sve klasike filmove u 720p i 1080p upravo sa mininove.

mislim da ovo prelazi u tvoju bespotrebnu protekciju privatnih trakera. ne znam zashto to radish. a ne znachi da je privatni i bolji, iz prostog razloga - mininova je masivnija od svih ostalih, i ima svega.

sad zbog masnivnosti
mininova ispade bolje i od hdbitsa i od ST i od TLa
extraaa
stvarno ne znam sto se ljudi cimaju da udju na HDbits ili Torrent Leech kad je mininova bolja zbog masivnosti hahahaha

Poslednja izmena:
Stvarno smesno ne zelim ni da se upustam u ovu raspravu... Covek je zakljucio da su javni trackeri bolji od privatnih zbog toga sto je na mininovi nasao kung fu filmove iz 70-ih godina... i na osnovu toga izveo pravilo da su javni trackeri bolji i ubedjuje ljude na forumima u to... Evo uzmimo za primer najnovije game izdanje Tom Clancy-ja, na mininovi je average swarm speed 80 kB/s dok je na jednom privatnom tracker-u 15 MB/s.

okej - nismo ti i ja u americi pa da nam vredi to shto ide po 15 MB u sekundi.

ajde ovako -

shta znachi tebi u novom sadu, shto je privatni tracker bolji od javnog ? objasni mi koje su to beneficije koje ti iz novog sada imash na privatnom trakeru u odnosu na javni ?

svi samo prichate - bolji je privatni, losh je javni. objasni mi jednu po jednu, po stavkama razliku tebi kao krajnjem korisniku ?

i ne pochinji mi sa broadband-ovima koje mi nemamo, jer je ovo srpski benchmark forum, a ne ni japanski ni americhki ni ne znam ni ja.

?

To sto je average swarm speed 80kB/s ne znaci da ce ti i d/l ici toliko... A sve i da ide, za jedan trenutno hit torrent 80kb/s je smesno, mozes misliti kakva je tek situacija sa necim malo manje popularnim. uzas... uostalom dovoljno ti govori i podatak da isti torrent ima 100 seeder-a i 1000 leech-era na mininovi, dok je na tl-u seed/leech odnos 1230/99.

Poslednja izmena:
Razlike su pre svega u brzini. Fejk fajlove, ako pazis, tesko da ces skinuti sa javnih trackera. Ovo su moja iskustva.

Filmovi (divx) - cim se pojave (u roku od jednog dana), na privatnom trackeru, mogu da se skidaju full speedom, dok je taj period na javnim znatno duzi. Potraje i vise od nedelju dana dok se odnos S/L ne popravi.

Serije - na privatnom mogu da skidam vec ujutru, dok je na javnom brzina max kasnije tokom dana (ovo vazi za 350mb). Komplet sezone su druga prica. Na priv. ih skinem za dan dva, dok na javnom odnos moze da bude i 1:10 sto u prevodu znaci, 5-10 dana skidanja

Muzika - za obicne albume je manje vise sve jedno. Ici ce brzo na oba nacina. Razlike su moguce kod kompilacija, losslessa,...

*Najbitnije
Igrice - Skidati fajl koji ima 6-7-8 GB, a kod koga je odnos S&L 1-5do10, je nista drugo, nego samoubistvo. Ono sto sam skidao u zadnjie vreme, na taj nacin, trajalo je u proseku 5 dana. Cesto i duze. Dok sam cekao na nov komp, skinuo sam vise od dvajes igrica, a prosecno mi je trebalo dan dva (5-8 GB na 105KB/s, priv.). Koliko bi mi trebalo da sve to skinem sa mininove?

Ono gde privatni trackeri ne resavaju problem su starije stvari, pojedinacne pesme,... Za to su javni trackeri, eM i drugi p2p programi, nezamenljivi

Ono gde privatni trackeri ne resavaju problem su starije stvari, pojedinacne pesme,... Za to su javni trackeri, eM i drugi p2p programi, nezamenljivi

eto, konachno konkretan odgovor. svaka cast nbg4ever. a ova stavka koju sam ti quote-ovao je upravo meni najbitnija stavka u overall ocenjivanju tracker-a.

i nemojte se sprdati sa kung fu filmovima iz 70ih i 90ih (80ih su zamrli, zato pishem ovako) to su remek dela akcione kinematografije!!!! (Fist of legend sa Jet Li-jem, kineska produkcija, malo pre njegove holivud karijere - najbolji film akcije - ikada!!! )

Hmmm samo je problem sto 99% ljudi ne zanimaju kung fu filmovi iz 70-ih godina vec neke malo aktuelnije stvari a za to su privatni trackeri daleko bolji. Tako da ne mozes izvoditi zakljucak da su javni tracker-i bolji na osnovu svojih licnih preferencija, vec mozes samo reci da tebi vise odgovaraju a velikoj vecini su privatni tracker-i puno bolji jer ce nove stvari skinuti ranije i brze nego sa javnih.

Srecom, provajderi nikoga ne teraju da potpise ugovor u kome se obavezuje na koriscenje samo jedog programa ili sajta :D . Sve ima svoju ulogu.

Evo odma posle 50 sekudni trazenja naso sam na 2 privatna trackera fist of legend sa jet leejem
jedan od njih bitsuop drugi arenabg.... oba su privatna
da sam trazi ojos 5 minuta naso bi jos 10 sajtova sa tim filinmom

i ne govorimo mi ovde sta je tebi bolje nego u globalu....
jedna stvar koja je bolja na public su stare stvari (mada ima i svaka na privatnim trackerima samo treba znati gde traziti) pojedinacne pesme to je jedna predost
javni trackeri imaju 20 prednosti .....

Ok tebi je bitna ta jedna prednost i za tebe je bolje moninova
ali u globalu zna se PRIVATE > public i nema sta da se raspravlja nebitno dal ziveo u maloj mostanici ili velikoj plani

da rezimiram tebi i nekima je bolje resenje mininova
Ostalih 95 % ce se pre opredeliti sa private zbog vec pomenutih gomilu prednsoti .

Poslednja izmena:
evo, za coveka koji je trazio invitation: z7iz62s6q9u20p5dfxpuyd9ehebuqwwg

Zasto da promenim Apple? Zato sto "nema softvera" za Apple na Demonoidu ili zato sto si se nesto istripovao? :) Mislim, ne kapiram "analogiju" :)

Ako si necime zadovoljan, zasto bi ga menjao :)

Za mac, najbolji tracker ti je brokenstones, tu imas bas sve za apple.

Jedina rezon zbog cega je mininova SADA toliko dobra je zbog ljudi koj su migrirali na mininove sa demonoid-a, ali pre toga demonoid je imao apsolutno sve, sa minimalnim brojem fake-ova...

...Ono gde privatni trackeri ne resavaju problem su starije stvari, pojedinacne pesme,... Za to su javni trackeri, eM i drugi p2p programi, nezamenljivi...
Čak ni ovaj argument ne ide u prilog javnim trackerima. Čuo si za What.cd? Ne postoji autor čiji album nisam našao na tom trackeru (s druge strane - ne postoji ni tracker na kome možeš naći "sve" autore). Ne bih da zvučim elitistički ali činjenica da tebi nisu dostupne pojedinačne pesme jer nisi član nekih jačih muzičkih privatnih trackera je irelevantno...

Poslednja izmena:
Evo kako, recimo, radi torrent sa privatnog trackera:

13698951lm8.png

Tom brzinom se downloaduje svaki torrent.

Poslednja izmena:
Evo kako, recimo, radi torrent sa privatnog trackera:

13698951lm8.png

Tom brzinom se downloaduje svaki torrent.

Lost s04e09 je ovih dana daleko najpopularniji torrent, i ja sam iste rezultate imao i preko mininova-e, a verovatno bi ih imao i na najgorem trakeru koji je hostovao taj file.

Jel moze jos jedan invitation,skupljam ribolovacke filmove a na javnim trekerima ih ima jako malo,i ono sto ima je uglavnom o saranu ili o ribolovu u USA multiplikatorima i... pa ako nije frka nek mi sibne neko u PP? ;)
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno