andree
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.12.2007
- Poena
- 319
e samo nek se vratio. a mininova preuzela ceo posao + ne treba invite + nema ratio ban.
hahaha :d ti i Apple. ti onda promeni Mac, i uzNi AMD platformu sa XP-om![]()
a sta mene zabole dal tebi ima sve_Weasel_ netachno. mozesh da ih poredish. ako sumnjash da je fake, odesh i pogledash komentare, i broj finished DL's. i mininova ne funkcionishe po principu obaveznog seed-a, vec po masovnosti fajlova, a fajlovi ne umiru jer uvek ima peer-ova sa uploadom, a i po kojeg dobrog choveka na seed-u.
a i pre svega mozesh da ih poredish jer ja zbog mininove nisam ni trunku osetio nedostatak demonoida, skinuo sam sve shto mi je trebalo. shta mene zabole dal je privatni, ako imam da skinem sve shto mi treba ?
a sta mene zabole dal tebi ima sve
nekome ce biti dovoljno neki sajt sa 100 fajlova i brzinom od 5kb/s
good for him but
zna se da je privatni tracekr milion puta bolje resenje od public - sto ce ti i svako ovde na forumu potvrditi.
Brzina skidanja - 300 puta bolja na privatnim trackerima
duzina seeda -500 puta bolja na rpivatnim trackerima jer tako pravila / ratio nalazu
Nove stvari 0days se prvo pojave na privatnim trackerima pa tek onda na public
na privatnim trackerima nemoras da citas komentare dal je fake ili nije dal fali prevod nfo i slicno ....
E zato ne moze public da bude ni jednak ni bolji od private trackera
moze naravno nekima koji se zadovoljavaju kasnjenjem , uzanism uploadom , bezanje sa seeda i slicno
ostalima NE
pitao si sta skidamo sa torrenta . Skidam serije i filmove ali y HD formatu
A nedao bog nikome da skida film od 10 GB sa mininove i slicnih po mesec dana i kad skine da postoje sanse da je fake ...
Ne mogu ni da zamislim da skidam HD filmove sa public trackera tipa mininove
Ono gde privatni trackeri ne resavaju problem su starije stvari, pojedinacne pesme,... Za to su javni trackeri, eM i drugi p2p programi, nezamenljivi
Zasto da promenim Apple? Zato sto "nema softvera" za Apple na Demonoidu ili zato sto si se nesto istripovao?Mislim, ne kapiram "analogiju"
Ako si necime zadovoljan, zasto bi ga menjao![]()
Čak ni ovaj argument ne ide u prilog javnim trackerima. Čuo si za What.cd? Ne postoji autor čiji album nisam našao na tom trackeru (s druge strane - ne postoji ni tracker na kome možeš naći "sve" autore). Ne bih da zvučim elitistički ali činjenica da tebi nisu dostupne pojedinačne pesme jer nisi član nekih jačih muzičkih privatnih trackera je irelevantno......Ono gde privatni trackeri ne resavaju problem su starije stvari, pojedinacne pesme,... Za to su javni trackeri, eM i drugi p2p programi, nezamenljivi...
Evo kako, recimo, radi torrent sa privatnog trackera:
![]()
Tom brzinom se downloaduje svaki torrent.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari