Šta je novo?

Dell Xps M1710

petargr

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2008
Poena
301
Imam DELL XPS M1710, godinu dana star. Ima garanciju na još 2 godine. Zanima me neka procena, koliko otprilike sada vredi? Video sam na par mesta da košta 2600 eura nov. Hvala unapred.

Processor: Intel Core2Duo 2.0GHz, 4MB L2
Operativni sistem: Windows Vista™ Ultimate
Memorija: 2048MB DDR2 667MHz
Hard disk: 100GB SATA, 7200rpm
Ekran: 17" WUXGA TrueLife
Rezolucija: 1920 x 1200
Graficka karta: NVIDIA GeForce GO 7950 GTX 512 DDR3
Optički uređaji: DVD+/-RW drive
Wirelles: Intel ProWireless 3945 802.11a/b/g
Bluetooth: Bluetooth
Network Interface: 10/100/1000 Ethernet LAN
Modem: 56K V.92
Zvucna karta: High Definition Stereo
Citac kartica: 5 in 1
Slots, PCMCI: 1 x ExpressCard
Audio konektori: 1 x slusalice ; 1x mikrofon
I/O Ports: 6 x USB 2.0, DVI-D, 15-pin VGA monitor connector, S-Video,Composite video via dongle, IEEE 1394, D-port
Baterija: 9-cell battery (do 6 sati rada)
Garancija: 3 godine
Težina: 3,9kg

mogu li da dobijem konstruktivan odgovor umesto besmislenog komentara?

Mozhesh. Na ovom forumu su zabranjene procene komponenata tako da cjesh osetiti katanac na svom prvencu.

A taj komentar nov koshta 2600e ti sigurno nece pomoci da dobijesh ne znam koji kesh chak i da te neko iscima preko foruma za to. Jel ovo bolje ?

btw upravo gledam DELL XPS M1730 znachi jachi laptop od tvog izmedju ostalog grafichka karta kod ovog modela je nVidia GeForce 8700GT Dual SLI Tehnology a tvoja Graficka karta: NVIDIA GeForce GO 7950 GTX 512 DDR3 i on NOV sa 3 godine garancije i hdd-om od 250GB i 4 gb rama koshta ravno 2000e.

sta imash da dodash ?

Poslednja izmena:
Naravno. Još bolje bi bilo kada bi uz to i dodao koliko košta nov. Ja sam cenu video u Majke Jevrosime 17 i u Informatici (Jevrejska 32), što ne znači da ne postoji jeftinije. Procena mi je potrebna kao informacija, da saznam koliko vredi. Što se tiče katanca, ovo je jedino mesto gde sam mogao da ostavim svoj post, pošto mi nigde nije dozvoljeno. Danas sam se registrovao ne bi lih saznao nešto. Da li je potrebno da čekam onih 6 meseci da bih mogao da postavim pitanje ili sam ja nešto pogrešno protumačio? U svakom slučaju hvala na odgovoru.

Druže, nemoj me pogrešno shvatiti. Meni je potrebna informacija. Nisam došao na pijacu da se ubeđujem da li je moj kropmir bolji od tvog. Bio bih zahvalan kada bi mogao otprilike da saznam koliko to vredi.

Poslednja izmena:
Cena u informatici je potpuno nerealna a kazem ti tvoj model od ovog gore shto sam naveo je bolji pa..sam proceni..2600 za losiji ili 2000 za bolji laptop.

Ja ti opet kazhem ne verujem da ce moderatori dozvoliti dalji tok priche jer je dolazilo do velikih zloupotreba i negativne energije kad god je neko stavljao neshto na procenu. Ja mogu da ti kazhem da ne bih dao vise od 1000e za taj komp i sta sam uradio ? Nista. Kapirash ?

Za mene mnogo. Još tri takva komentara i znao bih na čemu sam. Voleo bih ja da ga prodam za 2000 eura, ali ako to vredi 1000 svađa sa tobom ili nekim drugim mi neće pomoći da udvostručim njegovu vrednost.

Samo uzmi u obzir koliko kostaju novi sa istim komponentama i docices do zakljucka. Nazalost neces moci odmah da ga stavis u oglase jer za to je potrebna odredjena procedura.

Kakva je procedura? Jel moram da postanem member ili?

Tako je, moraš biti member da bi mogao da postaviš oglas. Da si pročitao pravila foruma, znao bi to.

Nađi mi gde u pravilima to piše. Ne razumem zašto ljudi imaju neviđenu potrebu za izvođenjem pretpostavki. Takođe me zanima kako će mi taj tvoj komentar u poslednjoj rečenici pomoći u životu. I ako već neće, čemu onda trošenje reči?

Prva i osnovna informacija u vezi malih oglasa: za postavljanje oglasa potrebno je imati minimum "member" status. Menjanje statusa pre zadovoljenja potrebnih uslova nećemo raditi.

Pravila foruma

Nađi mi gde u pravilima to piše. Ne razumem zašto ljudi imaju neviđenu potrebu za izvođenjem pretpostavki. Takođe me zanima kako će mi taj tvoj komentar u poslednjoj rečenici pomoći u životu. I ako već neće, čemu onda trošenje reči?

Pa nabija chovek postove (posto ti to i treba za taj "member" status, treba ti odredjeni broj postova, ali se ja ne secam tacno koliko),a i nemoj mnogo da se nerviras oko toga posto na svim forumima ima toga koliko hoces pa i ovde. Pozzz

Poslednja izmena:
Vrh Dno