Šta je novo?

Dell Vostro 3360 zaladjuje ceo komp kada pojacam volume na 100% na youtube

Zekovic

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2017
Poena
225
Znaci kad pojacam na youtube volume na 100% zaledi , sumnjam na Cirus Logic zvucnu karticu njegovu , probao sam Microsoft driver i njihov Dellov i nema promena , mislim sam da je do harda , Cirrus Logic je americki cip za zvucni , ne bi me cudilo da zeza , sa realtek nikad nisam imao problema , jedino novi Windows da ubacim , ne znam sta je ovaj lik pre mene radio , ili dajte neki predlog?

Znaci kad pustim 4k video na youtube koji nema jak zvuk nego normalan sve je ok mogu satima da gledam a kad pustim lupam 240p video klip a da ima jak zvuk snimak odmah zaledi. Videcu veceras bluetooth slusalice da nakacim na laptop ako ne zaledjuje onda je do zvucne?

Na bluetooth slusalicama ne zabada kada pustim video klipove sa jakim zvukom , na zvucnike od laptopa zabada , dakle kvar je sledeci:

1. Poluispravna zvucna karta , probao sam i Microsoft i Cirius Logic driver sa Dell sajta nema promena.

2. Zvucnici probili pa laptop ima neku zastitu da se ne pojacava do kraja(malo verovatno.)

Ovo se desava na Windows 10 i Windows 11 , ostaje mi da probam Windows 7 , da li moze da zabada laptop ako probiju zvucnici ako se forsira zvucnik iz vaseg iskustva?

probaj drugi browser. firefox koristi wasapi za zvuk, chrome obican waveout
i da cirrus logic drajveri su s**nje

Možda je i do hard diska ima 8 loših sektora , Ubuntu sa usba ne baguje YouTube , chrome i Firefox zaledjuje ali kad stavim volume lupam na 50% nema zaledjivanja

Nazad
Vrh Dno