Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam dva Dell latitude D520 laptopa, Intel Core 2 CPU T5500@1,66GHz 980MHz, 504MB of RAM. Obzirom da su spori i da se cesto "koce" preporuceno mi je da dodam jos RAMa.
Da li je to dobar savet, sta da dodam, kako, koliko?
Hvala!
A da ti reinstaliras/ocistis sisteme? Mada da, ~512MB je stvarno na granici upotrebljivog danas. Vidi koliko te masine imaju slobodnih slotova tj. da li uopste imaju dva slota, i da li je jedan pun a drugi slobodan. Takodje vodi racuna i o chipsetu tj. koliko max RAM-a podrzava i u kojim modulima.
@a procesor jel radi na 1.6 ili 980 Mhz??
edit: evo nasao sam - Two Memory slots offering up to 4G (667MHz). Znaci proveri samo da li imas instalirano 1x512 ili 2x256 (valjda nije...) i samo dokupi memoriju u zeljenoj kolicini, 1GB ce da mu dusu vrati samo tako
По овоме, тај рачунар подржава до 4GB меморије, али ће расположива меморија бити мања од те цифре... у зависности од тога колико интегрисана графика позајми од система, као и да ли је ОС 32-битни или 64-битни....