Šta je novo?

DELL U2410f displayport audio

J__

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
Vec par dana pokusavam da mi proradi zvuk na monitoru DELL U2410f koristeci displayport-a ali bezuspesno. Monitor je povezan na integrisani display port (Gigabyte z68x-ud3h-b3) koristeci grafiku iz i5 procesora. Windows 7.

Posto na monitoru nazad postoji samo jedan zeleni audio out, pretpostavljam da se zvuk do monitora mora preneti putem hdmi ili dsiplayporta.

Pokusao sam apdejt drajvera za grafiku / zvuk ali bezuspesno...

Kapiram da bi se u audio devices trebao pojaviti dodatni uredjaj.

TebaI.jpg

Ima li neko da se razume malo vise u ovu tematiku? :)

Gde si kupio soundbar? Svakako zvuk do monitora ide preko HDMI/displayport kabla. Pretpostavljam da si povezao soundbar sa monitorom i ubo ga u struju? :d

Nije soundbar vec slusalice, posto mi kablic ne dobacuje do kucista sto bi bilo najlakse i bez cimanja.

Vidi ovaj link. Ne mislim da ce se bilo sta pojaviti u audio devices ako koristis slusalice.

Hvala, procitao sam taj link pre nego sto sam postavio temu. Videcu da sutra ponesem hdmi kabel na posao da vidim ima li razlike... Sve nesto mislim da je problem do intel display drivera.

Displayport je noviji standard od HDMI, ali treba pokusati. Posto se tamo pominje da je bilo problema da to radi sa ATI grafikama, to znacajno umanjuje mogucnost da ce raditi sa Intelovom grafikom integrisanom na ploci. ***.

Evo da javim, probao sam i sa HDMI kablom - bezuspesno :smash:

Vrh Dno