Šta je novo?

Dell U2312HM

drdekzar

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
225
Danas mi je na poslu postavljen ovaj monitor.Inace razmisljam da ga kupim cini mi se kao odlicna kupovina, moze se naci povoljno.Da li ga neko koristi kakva su vasa iskustva.

Drug je uzeo na moju preporuku, pa sam imao prilike da ga detaljno istestiram kod njega. Po meni je ovo trenutno best buy monitor.

Jedine mane su nedoatatak HDMI-a i fancy glossy Samaung dizajna, sto naravno nekome nista i ne znaci.

Fenomenalan monitor, HDMI jeste manjak ali....Fancy glossy dizajn se meni ne svidja:)

Brat ga je uzeo, deluje odlicno :)

Jos jedan dan sam proveo gledajuci u njega na poslu, sjajan monitor.Sve vise zelim da kupim i ponesem kuci :)

Danas sam ga pazario sjajan monitor za ove pare.Sad gledam u extra monitor i kuci i na poslu :)

Kakav je što se tiče odziva?

Imas u temi 2311H malo diskusija o 2312HM i 2412M.

Imam U2312HM, i prilicno sam zadovoljan njime :) Ovde sam preneo (ukratko) utiske.

E sad jedno pitanje koje možda retko ko od vas koristi, ali interesuje me da li ovaj model ima prekidač sa kojim mogu da biram izlaz. Ovo mi je bitno jer monitor koji mi je na stolu mi služi i kao monitor za računare koji dođu na servis (trenutno imam LG 204W koji ima DVI i DSUB priključak i uglavnom uvek 2 računara na njemu i preko prekidača menjam da li ću analogni ili digitalni ulaz) pa mi onda zbog uštede prostora treba da monitor podržava promenu izvora u letu.

Nema prekidac ali mozes iz menija da biras ulaz, kao i na svakom monitoru koji ima vise ulaza...

Evo vec ga koristim 2-3 nedelje i veoma sam zadovoljan, malo je falilo da kupim 2412 ali mislim da nije bas tolika razlika koliko je 2412 bio skuplji

Zdravo! Prva poruka na ovom forumu!

Da li će ovaj monitor raditi normalno na konfiguraciji koja ima CPU FM1 AMD A-Series A6-3650,2.60GHz/4MB BOX/HD 6530D ? Znači integrisanu grafičku HD 6530D. :eyebrows:

Ja polako ulazim u vode web dizajna i tako nekog crtanja... malo video montaze...
Prvo ću koristiti tu integrisanu a onda ću dobudžiti u januaru jednu grafičku, verovatno 6670 i koristiti u krosfajr.

Čini mi se da je on pravi izbor za mene u kategoriji do 20.000din?

Hvala na korisnim odgovorima unapred. :eyebrows:

Poslednja izmena:
pitanje ti je baš u skladu sa nickom, ako konfiguracija ima DVI, a ima, i ako imaš struje u kući/stanu radiće ti monitor bez problema. jedino ćeš morati da dokupiš DVI kabel pošto ga ne dobijaš sa monitorom.

Hvala DowLa! :d

To je ovaj kabl: Kabl DVI 18+1 na DVI 18+1/1.8m M/M ? :lupko:

povoljno, nema sta :)

bio sam ironican, nisam mogao da izdrzim.

lol, ja se zacudio na tvoj post :)

pitanje ti je baš u skladu sa nickom, ako konfiguracija ima DVI, a ima, i ako imaš struje u kući/stanu radiće ti monitor bez problema. jedino ćeš morati da dokupiš DVI kabel pošto ga ne dobijaš sa monitorom.

Dobija se DVI kabl. I svi ostali osim DisplayPort kabla.

Koliko kosta kod nas hdmi na Display port kabel ? Hteo bi da uzmem ovaj monitor, a prikljucio bi PC sa dvi na dvi kablom sto dolazi u kutiji, a imam i xbox 360 on koristi HDMI, jer bi mogao njega na display port, ili je bolje da xbox povezem na dvi sa hdm na dvi konvertorom, a pc da povezem na diplay port sa dvi na display port kablom? Jer probao neko uopste da povezuje neku konzolu da ovaj monitor, kakva je slika ?

Nazad
Vrh Dno