Jednostavno SVAKI IPS panel ima i IPS Glow i bleeding, samo je pitanje koliko i jel bode oci.
Kao što rekoh na drugoj temi, kontam da je bolja kupovina za iste pare napredniji tn nego entry level IPS koji ne može da mi garantuje ni istu sliku po celom ekranu. Krajnje *****no.
Ja ne videh jos TN sa lepsom slikom od entry level IPSa.Kao što rekoh na drugoj temi, kontam da je bolja kupovina za iste pare napredniji tn nego entry level IPS koji ne može da mi garantuje ni istu sliku po celom ekranu. Krajnje *****no.
Da, bio je skuplji pre 5 godina. Kvalitetniji ekrani sada imaju nizu cenu, tako da se to ne moze porediti.Upravo, ovaj moj TN panel koji je bio skuplji nego Dell ima i bolje uglove gledanja i daleko bolju uniformnost slike. Odziv nema poente raspravljati. Jedino boja izvlaci eIPS, ali to je jedina prednost. Verovatno nema svrhe kupovati IPS osim ako se ne kupuje punokrvni 8bitni panel, a ne ove jeftine sklopocije sa LED osvetljenjem.
Pa ne bas, Dark tema vuce vise na crno, i izgleda bolje i prirodnije na IPSu.Taj theme i treba da bude siv, a ne crn. Crna boja na Dellu vuce na plavo/ljubicasto na levoj i sivo na desnoj strani, vertikalni uglovi. Jedino je u samoj sredini pravilan prikaz. Kod TNa iz tog vertikalnog ugla crno nije crno, jeste da vuce na sivo, ali ravnomerno sivo, a ne tri razlicite boje.
Hajde citiraj me gde sam ovo rekao.I ako tebi ono probijanje svetla izgleda normalno na Dellu, tj. bolje nego na TN panelu, onda nema poente dalje raspravljati.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari