Šta je novo?

Dell Streak 7

Johnnny

Cenjen
Učlanjen(a)
10.03.2011
Poena
199
U PCPracticu se pojavio Dell Streak 7, Dellov ne bas preterano popularni model sa 7" ekranom i Tegra 2 platformom. Rezolucija je niska (800x480), sto cini port Honeycomba veoma diskutabilnim, baterija ne vazi za najjacu i tezi je od vecine 7" modela. Medjutim, za ljude koji zele 7" model sa jakim hardverom i nadaju se da ce Icecream Sandwich biti dostojan ovakvog uredjaja, ovaj uredjaj mozda moze biti zanimljiv. Prodaju ga za 36000.

U PCPracticu se pojavio Dell Streak 7, Dellov ne bas preterano popularni model sa 7" ekranom i Tegra 2 platformom. Rezolucija je niska (800x480), sto cini port Honeycomba veoma diskutabilnim, baterija ne vazi za najjacu i tezi je od vecine 7" modela. Medjutim, za ljude koji zele 7" model sa jakim hardverom i nadaju se da ce Icecream Sandwich biti dostojan ovakvog uredjaja, ovaj uredjaj mozda moze biti zanimljiv. Prodaju ga za 36000.

Šta kažeš, "baterija ne vazi za najjacu", a po testovima jedva pređe 3h...Crni dell, napravio tablet sa autonomijom prosečnog laptopa...prodaće jedno 1958 primeraka i to na državnim tenderima zemalja jugoistočne Evrope...

A od Della se bash ochekivalo mnogo :d

Dobro, da, davno sam citao testove za taj uredjaj, odbija me nepostojanje vece rezolucije, pa sam ga prilicno zanemario. Ali reko, kad ga vec ima, da ga pomenem.

Nisu normalni, da mi je neko ranije pricao da ce Acer biti bolji od njih - smejao bih mu se u lice :D

edit: sad spazih nesto interesantno u spec ovog dell-a, a to je onaj deo gde pise Skype video chat

Poslednja izmena:
Nemoguce, Skype za Android nema video chat podrsku. Mozda je specifikacija pisana u vreme kada je Fring jos podrzavao Skype.

Promašili su sve što se promašiti može. Za to ima treba odati priznanje.

Ali su zato napravili šminkerske izmenjive poklopce za notebooks, baš fancy. Nije neka tehnologija, ali prodaje robu :)

Vrh Dno