Šta je novo?

Dell P1110 (21" CRT Trinitron) ... kakav je?

trinitrol

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
619
pa...rekoh sve u naslovu, ima li neko iskustva s njim?

trinitrol je napisao(la):
pa...rekoh sve u naslovu, ima li neko iskustva s njim?

Kakav je?.....skup
:mrgreen: btw
Sony ekran je ispod crne haube....nista narocito,mislim da za te pare imas bolje resenje!

PoZ

200 eura polovnjak... e i nije crn :)
pretpostavljao sam da je Sony cevka unutra
nesto sam kopao po netu i na par mesta nasao da mu je max rezolucija 1600x1200 @ 85 Hz
nesto mi i nije sjajno, zna li neko o ovome nesto?

Ja sam pazario isti za 150€ i prezadovoljan sam slikom i ostalim (spadam u grupu zahtevnih korisnika - web dizajner, 2d animator). Principijelno, nikada nisam za kupovinu polovnog monitora, ali u ovom slucaju sam napravio presedan s' obzirom na cenu i posto sam probao monitor i uverio se u kvalitet. Nije tacno da mu je max 1600x1200@85Hz (nije mi trenutno pri ruci da ti kazem pravu informaciju). Tacno je da je Sony tube.
U svakom slucaju ne kupuj ga dok ga ne probas. Btw, kada ga budes probao sacekaj 15-ak minuta posto tim sony-jevim trinitronima treba malo vremena da se zagreju na radnu temperaturu ;)

hvala na informaciji iz prve ruke...
jesi ga kupio iz uvoza ili od nekog "korisnika" (hehe korisnika...) ?
pa ajde kad ti bude pri ruci prijavi ovde koja mu je max. rezolucija...i da ako ima jos toga za ~150 e salji PP pa da se pazari
pozdrav

ja imam DELL p1110 a to su valjda identicni monitori? Mogu ti reci da je dobar.

pa naravno da su isti ako im je naziv isti... nego koja mu je max rezolucija i osvezavanje?

Evo mene (malo kasnim :D ).
Pazario sam ga iz uvoza u "Bozic i sinovi", ali trenutno ga nemaju. Narucio sam ga kada su dobili 200 komada i posle nedelju dana sam dosao i pokupio poslednji (fala bogu, bio je dobar).
Max rezolucija 1920x1440@90Hz ili 2048x1536@75Hz
Mada, stvarno ne znam koji ce mi vise od 1600x1200!?
Btw, verovatno vec znas da kvalitet prikaza na velikim rezolucijama velikim delom zavisi od graficke karte. Ja imam Radeon 9000Pro.

Nazad
Vrh Dno