Šta je novo?

DELL lap sa RAm 256 da li moze...?

Urnebes

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2009
Poena
309
Sestra me malopre zvala da mi kaze da je dobila neki stariji model pre recimo 4 godine i da je 256 MB memorija (to nije rekla samo cifru ali sam zakljucio da jedino moe biti RAM) Interesuje me da li neko zna da li je moguca nadogradnja memorije na tom Lapu?
Hvala.

Требало би да може без икаквих проблема, под условом да је у лапу тренутно само 1 штап меморије и да има минимално 2 места за штапиће у њему (што је 99% случај)
Види која је тачна ознака лапа па нађи на нету његову спецификацију (ил користи програм нпр. Everest на лапу).
Јел лап има wi-fi ?
Е сада колико је паметно улагати прво у додатну меморију тој машини па након тога и у нову батерију - под условом да се кани носити исти, значи да не изиграва стону машину је већ друго питање ...:D

a

a ako je tako star tesko da ces naci memoriju za njega ima li bas deru primer 512rama ti je 4000din i to polovna idi na pcberzu ja sam nalazio tamo 512 e sada zavisi koja je memorija ddr ili nesto slabije sodimmpozz

E, nisam ja ni video lap.Ono sto sam mogao saznati jeste telefonsko navodjenje sestre da mi da neki info.Iz toga i onoga sto sam nasao na netu sam zakljucio da je u pitanju Dell Latitude - Pentium MMX 233 MHz 128 MB RAM.Onda mi je rekla za nalepnicu na njemu kad nisam pao u nescvest,ladno ima nalepnicu Windows 95!!!!! Trenutno je instaliran XP PRO.ZNaci ovo je izgleda jaaaaako star laptop.Ne znam sta raditi osim odneti ga u neki servis pa videti da li moze,isplati li se ili se vise isplati prodati ga kazu da fino plate te stare modele,dal zbog delova ili zbog cega.Nista mi nije jasno.

pa s obzirom da nov laptop ima za oko 300€....

tu mi je neki dell latitude 400, isto sa 256 ram-a.... e sad pitanje, nema cdrom, a trebalo bi staviti winxp na njega.... da li da idem preko cdroma preko usb-a, ili ima neka opcija sa fleshica da se podigne....?

Vrh Dno