Šta je novo?

Dell Inspiron Mini 10

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Koliko sam video zavidna završna obrada, velika tastatura kao i dosta veliki touchpad. Takođe veliki plus 3god garancije. Jedino mi nije jasno zašto na stranim sajtovima piše da je rezolucija 1024x600 a kod nas 1024x576.

Ostala mišljenja? :wave:

U pitanju je ipak samo 10v varijanta što znači da je ipak rezolucija 1024x576 ali opet ima mac like scroll tako da to možda i ne bi bio problem...

ovih dana se igrao sa par komada. plastika deluje jeftino, posebno u predelu oko baterije. ali je zato tastatura odradjena malo bolje od proseka. sve ostalo je tu negde sa drugim igracima osim garancije koja je za svaku pohvalu.

Nisam zagledao taj deo ali me tastatura oduševila. Ima li neko ovaj netbook da podeli malo više informacija. Kažu da je touchpad lošija stavka i ako je baš veliki ali koliko sam skapirao loš je samo zato što ljudi nisu navikli na takvu vrstu touchpada jer se lako pomešaju komande pa umesto klika ili skrola se odradi zoom, pa čim se neke opcije ugase onda je daleko funkcionalniji što je po meni totalno kontradiktorno ali ajde.

Koliko sam video zavidna završna obrada, velika tastatura kao i dosta veliki touchpad. Takođe veliki plus 3god garancije. Jedino mi nije jasno zašto na stranim sajtovima piše da je rezolucija 1024x600 a kod nas 1024x576.

Mana mu je bolesno slab procesor. Neki mobilni telefoni su jaci od njega.

Ja bi nasao nesto bolje na tvom mestu.

Odakle sada to kada je jedan među najbržim laptopovima po testovima i reviewovima koje sam gledao tj čitao? Jedino što svi testovi i reviewovi kažu je da je spor hard dok sve ostalo je super. Standardan N270 Atom ide u njega. Da nije došlo do neke zabune?

Ja sam ovde gledao...

Javi na PM gde ima sa garancijom od 3 godine. Ja na par mesta gde sam gledao ima 1

Nazad
Vrh Dno