Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pre dve nedelje sam uzeo laptop Dell Inspiron 1720. Prilicno sam zadovoljan ali bih voleo da procitam koji komentar od "kolega" ako ih ima.:type::sceptic:cheers
"I tata bi sine":d
Imam starijeg Inspirona i sluzi me super. Javi kada ga budes prodavao.:-devil-::smoke:
Sa tim modelom ne sme biti greske. A nije bas ni jeftin... Ima da se nauzivas.
Pa hvala,hvala, nije bas da se ima, nego neka veza, da ne pominjem sada, kako to vec ide u Srbiji.
Evo napunih mesec dana sa njim, da kucnem u drvo ... Za montazu mi je opravdao lovu, ceo adobe-ov paket CS 2, sljaka k'o lud. Da ga ne ureknem. Pomalo me j... ove internet konekcije na poslu, al sve u svemu do jaja. Ako izgura ovako te tri garantovane godine ih ...
I ja sam pazario Dell 1720 /leto 2008/ i evo radi bezprekorno.Procesor T9300 core 2 duo na 2,5,4 gb rama,GeForce 8600 GT M, 320 gb hard.
U pocetku sam se tripovao oko fana al tako izgleda radi i manja eletrostaticka pucketanj ili zujanje ali veoma tiho.Citao sam po forumimam ljudi imaju isti 'problem'' ali u dellu kazu da je to normalno.Sledece oko graficke je bilo dosta diskusije da je bagovita i sj serija takoreci...meni licno tera sve igre na maxu i nema izletanja u win/vista/ samo sam jednom drajvere updatovao.
Generalno lap je potezi i nije za vucaranje tamo vamo,touchpad ponekad od prasine ne vata i kamera koja je integrisana je solidne rezolucije/skromno/.