Šta je novo?

dell inspiron 1011-podesavanje wireless

ssbgd

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
301
Da li neko zna kako podesiti wireless na laptopu dell inspiron 1011. Ne vidi ni jednu konekciju. Napominjem da imam Belkinov ruter i wireless funcioniše na svim ostalim računarima u mreži. OS je xp sp3.

Pokušaj sa deinstalacijom drivera... I ponovnom instalacijom. Znam da zvuči glupo, mada neki wifi traže da konekciju radi njihovo softversko rešenje, ne od xp-a.
Vidi na njihovom sajtu zadnji driver za nju.

Jesi li ga uključio. Koliko se sećam fn i neki taster.

Ne mora da znači, ali za svaki slučaj ;).

hvala na odgovorima. ipak je bio neki drugi problem, tako da su mi zamenili za novi laptop, koji je odmah sam video sve konekcije. pozz

Isti problem sam imao i resio ga tako sto sam u kontrol panelu u regionalnim podesavanjima podesio za zemlju United Kingdom.

Problem je u tome sto kada stoji Serbia i Montenegro, drajver od kartice prepoznaje zemlju kao Yugoslavia i nema kanala koji su dodeljeni istoj, tako i ne uspeva da pronadje nijednu mrezu.

Isti problem sam imao i resio ga tako sto sam u kontrol panelu u regionalnim podesavanjima podesio za zemlju United Kingdom.

Problem je u tome sto kada stoji Serbia i Montenegro, drajver od kartice prepoznaje zemlju kao Yugoslavia i nema kanala koji su dodeljeni istoj, tako i ne uspeva da pronadje nijednu mrezu.

Prvi put čujem ovako nešto.

Prvi put čujem ovako nešto.

Ni ja nisam mogao da verujem da ima takva glupost dok nisam izvalio za ovaj dell da mora se promeni lokacija da bi nasao wireless inace ne treba u kontrol panelu da se menja lakse je da se u wireless adapteru promeni zemlja tj sve sem jugoslavije

Nazad
Vrh Dno