Šta je novo?

Dell Inspirion 1525 wireless problem

Kluzo

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
320
Imam problem sa wirelesom na pomenutom lap topu.
Instalirao sam XP, sa sjta skinuo drivere, od 3 moguce verzije drivera jedna je pronasla karticu i sv je ok jedino sto lap top ne vidi ni jednu bezicnu mrezu.
Inace u biosu sam ukljucio tj enejblovao wifi karticu, taster za ukljucivanje sam stavio na ON, nema nikakve oznake da se preko Fn i jos nekog tastera dodatno pali wifi, XP vidi standardno wireles adapter, ali nikako ne vidi mrezu, dali negde gresim.

Imam problem sa wirelesom na pomenutom lap topu.
Instalirao sam XP, sa sjta skinuo drivere, od 3 moguce verzije drivera jedna je pronasla karticu i sv je ok jedino sto lap top ne vidi ni jednu bezicnu mrezu.
Inace u biosu sam ukljucio tj enejblovao wifi karticu, taster za ukljucivanje sam stavio na ON, nema nikakve oznake da se preko Fn i jos nekog tastera dodatno pali wifi, XP vidi standardno wireles adapter, ali nikako ne vidi mrezu, dali negde gresim.

Na Dell Inspiron 1505 se WiFi se aktivira sa Fn+F2 (Wireless i Bluetooth). Probaj tako, za dalje ne znam :)

Nije to slucaj ovde, resio sam problem, kada se instalira dell-ov driver zajedno sa aplikacijom jednostavno kao da se disejbluje wifi kartica, i kad ti je dell-ova aplikacija za rad sa wireless-om aktivna i kad je windows-ova u oba slucaja ne vide ni jednu mrezu.
Problem sam resio tako sto sam deinstalirao aplikaciju zajedno sa driverima, pa posle toga sam za wifi karticu peske trazio drajvere sam na lokaciji gde su se raspakovali, tako da je windows povukao samo drivere, ali ne i aplikaciju i cim su driveri prepoznali wifi karticu sve je proradilo iz windows-a bez problema, odmah je nasao mreze i kaci se na njih bez problema.

Nazad
Vrh Dno