Šta je novo?

Dell 5547 wifi problem

Spitfireee

Poštovan
Učlanjen(a)
10.11.2016
Poena
51
Pozdrav!

Godinu dana koristim laptop Dell 5547 i javio mi se problem pristupa internetu, putem kućne wifi mreže.
Imam SBB-ov adsl, ali sam ustanovio da nije problem u tome, jer na svim ostalim uređajima radi.
Operativni sistem je 64-bit Win10.

Dakle, laptop se poveže na wifi mrežu, ali uz limited access, tj. bez pristupa internetu.
Prvog puta sam rešiop problem update-om wifi drivera, ali se problem ponovo javlja s vremena na vreme.
Uz rollback i update drivera proradi, ili jednostavno nakon restarta. Čitajući teme na stranim forumima,
svhatam da postoji taj problem kod Dell laptopova, ali nigde nisam našao konačno rešesenje ...

Da li je neko imao ovaj problem i kako ste to rešili?
Hvala

Pozdrav!

Godinu dana koristim laptop Dell 5547 i javio mi se problem pristupa internetu, putem kućne wifi mreže.
Imam SBB-ov adsl, ali sam ustanovio da nije problem u tome, jer na svim ostalim uređajima radi.
Operativni sistem je 64-bit Win10.

Dakle, laptop se poveže na wifi mrežu, ali uz limited access, tj. bez pristupa internetu.
Prvog puta sam rešiop problem update-om wifi drivera, ali se problem ponovo javlja s vremena na vreme.
Uz rollback i update drivera proradi, ili jednostavno nakon restarta. Čitajući teme na stranim forumima,
svhatam da postoji taj problem kod Dell laptopova, ali nigde nisam našao konačno rešesenje ...

Da li je neko imao ovaj problem i kako ste to rešili?
Hvala
I na HP Probook 470 isti slučaj.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Hm, da prijavim i ja slican problem na HP Probook 450G2/Win10 64bit.
Wireless konekcija radi normalno, a onda se u jednom trenutku izgubi pristup internetu - pojavi se znak uzvika na ikonici za wireless. Ponovni pokusaj kacenja na isti ruter se naizgled zavrsi uspesno, ali i dalje nema veze sa internetom. Restarti racunara uglavnom ne pomazu. U vecini slucajeva pomaze sledeca procedura:
1. Otkacinjanje sa wirelessa
2. Brisanje te wireless konekcije
3. Restart racunara
4. Ponovno definisanje konekcije
Ponekad i ova procedura mora da se ponovi par puta.
Vreme izmedju dve pojave problema je potpuno slučajno: od par puta tokom dana do mesec-dva.
Isti racunar sa Win 7 nije imao nikakvih problema.
Pozdrav

Hm, da prijavim i ja slican problem na HP Probook 450G2/Win10 64bit.
Wireless konekcija radi normalno, a onda se u jednom trenutku izgubi pristup internetu - pojavi se znak uzvika na ikonici za wireless. Ponovni pokusaj kacenja na isti ruter se naizgled zavrsi uspesno, ali i dalje nema veze sa internetom. Restarti racunara uglavnom ne pomazu. U vecini slucajeva pomaze sledeca procedura:
1. Otkacinjanje sa wirelessa
2. Brisanje te wireless konekcije
3. Restart racunara
4. Ponovno definisanje konekcije
Ponekad i ova procedura mora da se ponovi par puta.
Vreme izmedju dve pojave problema je potpuno slučajno: od par puta tokom dana do mesec-dva.
Isti racunar sa Win 7 nije imao nikakvih problema.
Pozdrav
U dlaku isti problem. HP probook 470 u pitanju.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Vrh Dno