Šta je novo?

Dell 5520 drajver za wirless

I Don't Know

Cenjen
Učlanjen(a)
21.08.2013
Poena
170
Komsija je kupio ovaj laptop ali mu je neko instalirao win 7 32BIT. Vidim na sajtu http://www.dell.com/support/drivers/us/en/555/Product/inspiron-15r-5520 da nema opcije da se izaberu drajveri za windows7 32BIT samo imaju za 64 BIT. Ja sam probao da mu instaliram sve drajvere koji postoje na sajtu za wirless ali nikako da prorad. Vidim kad udjem na drajver ima verzija da se skine koja radi na 32 BIT-a, ako sam dobro ukapirao. Mada mi je cudno sto nema kao opcija da se izabere 32BIT pa samo za to da skidam drajvere.
Moze li mi neko pomoci u vezi drajvera za wirless i da li uopste moze na 32BIT verziju windowsa?

Probaj sa OVIM drajverima. Ili OVDE.

Poslednja izmena:
Za te drajvere pise da su za 32bitni sistem, terbalo bi da rade.

Vjerovatno i rade samo je problem sto je vec neko prije mene isntalirao drajvere pa je mozda instalirao pogresne za chepset... Pa sad nesto pravi problem. Sjutra cu instalirati 64BIt windows i probat.
Kad ste vec tu da kazem da sam na displayu primijetio jednu tackicu. Podlijezeli to garanciji? Mislim da je bijela tackica. Kad se upali laptop ona konstantno stoji. Da li da kazem covjeku da ga vrati posto ga je danas uzeo?

Odmah neka vrati. Moraju po zakonu da mu zamene.

A podrzava li ovaj model u potupunostu 32BIT sisteme ili samo poneke drajvere?

podrzava i win 95 stvar izbora sta ces da stavis

Cudno je sto nema drajvere za win7 x86 na oficijalnom sajtu, zaista.. Najbolje i najlakse resenje je da ubacite win7 x64. A taj lap neka zameni za drugi, zakonski moraju da mu daju posto ga je uzeo pre 2 dana.

Imao sam proletos nesto slicno, sa Dell-om.
Mali 14.1", nov, ja ga otpakovao i toliko sam poskidao sve moguce drajvere, za wireless, da sam pomislio da je neispravan...
Onda mi je kolega savetovao da instalisem neki od "driver detective" programa [koje mrzim iz dna duse], registrujem se i kao trail verziju pokrenem.
Iz prve je nasao,tj. prvi na listi je bio driver koji treba! Sve je radilo, i radi kao sat!
Mogu sutra da ga tacno pitam koji je to sajt-sw, jer on kaze da mu je vec puno puta pomogao i dodje mu da im zaista plati[:)]
pozz

Nazad
Vrh Dno