Šta je novo?

Dell 19" 1905FP Ultra Sharp

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
da li je neko imao prilike da testira ovaj model? isao sam da dellov zvanican sajt i nisam nasao koji je panel u pitanju, kao ni koji je odziv, kontrast isl.
na domacem dell sajtu pise da kod nas kosta 495e, sto i nije mnogo pod uslovom da je rec o nekom extra modelu. dakle, ima li neko iskustva sa doticnim modelom?

zavisi kakvi su ti standardi i sta TEBI smeta...
ja nemam nista protiv duhova ako je u pitanju VA vs. TN panel,nazalost nisam to znao kad sam kupovao monitor,tj. nisam znao da je tolika razlika u kvalitetu slike
a sto se tice review-a imas ga na anandtech-u,kontrast 800:1 i 20ms odziv,meni je to dovoljno,ali ce nekome smetati tih 20ms....moras sam da pogledas

dodjavola, taman sam se naostrio da ga pogledam jer mi se bas svidja, ali tih 20ms mi se ni malo ne svidja za gaming. cini mi se da ne postoji savrsen monitor za mene. 970P mi ima los dizajn. kad ce njegov naslednik da izadje, da li znas?

Meni se licno svidja 970p samo steta sto nema u crnoj boji,a da li je bas dovoljno brz za gaming...

viewsonic VP930 je tata...ali ako nabacis kalibrator,posto rucno nema sanse da se dotera kako valja,uvek neka boja pobegne
*****avao sam se sa istim 2-3 dana,na kraju covek koji ga je kupio se pojeo ziv sto se oprostio od samsunga 720T,jer na ovom cudu od 600€ ne mogu da se podese boje rucno,jedino kalibrator moze da nasteluje kako treba....naravno ta sprava ovde ne postoji
fucking samsung ubodes u graficku i on radi skoro optimalno...

LiLa je napisao(la):
Meni se licno svidja 970p samo steta sto nema u crnoj boji,a da li je bas dovoljno brz za gaming...

U vishesatnoj praxi provereno na NFS,i Colinu 2005,DVD filmovima... monitor je fenomenalan.Lichno mu nisam nashao ni jednu zamerku,ali uvek ima ljudi koji traze dlake u jajetu.Mislim da za te pare ne postoji na domacem trzishtu bolji monitor,a pod tim podrazumevam i da mozesh da se spakujesh(sa parama u dzepu)i da odesh do prodavnice i bez chekanja isti odmah nosish kuci.

@ sale prdez Pa s obzirom da je citirao moj post verujem da je govorio o 970p posto se isti pomije u mom postu.
@M_M Mislim da je zaista pogresno izvlaciti zakljucke iz tekstova sa interneta i da je najbolje licno se uveriti u kvalitet monitora,btw. ja i nisam video da nesto posebno zamera za samsungove modele izuzev onih artifakta kod 930bf ali to u praksi nije vidljivo...a sto se tice 930bf mislim da je ipak njegova cena prevelika za sad.

Poslednja izmena:
cena svih monitora je prevelika kod nas, ali to je za neki drugi thread...
kad sam video da je ovaj dell u Americi 340$, a kod nas 495e...duplo skuplje.
deru nas ko zeceve...
inace, 970P je savrsen monitor za prosecnog korisnika (kakav sam ja), koji koristi monitor za sve po malo. samo da je dizajn malo bolji...ram mi deluje nekako jeftino. da je kao kod 960BF vec bi mi bio na stolu.
da li neko zna kad izlazi naslednik 970P?

Samo da se ispravim mislio sam na viewsonic vp930 a ne samsung 930bf da je cena prevelika ali svejedno raz;ika preko i kod nas vazi za oba.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno