Ajde da ponovim, ne znam kakva je situacija sa SP2, ali sa SP3 sve radi kako treba. BCM2045 je Broadcomov BT. Instaliranjem Dellovog multidivice drivera se aktivira i BT i wirelless i FW i citac kartica. Skinite ga sa official DELL sajta. Ustvari kao sto sam objasnio na dell supportu ukucajte servis tag sa laptopa, koji se nalazi na zadnjem delu laptopa, i dobicete sve potrebne drajvere. Skinite ih sa sajta, i sve redom instalirajte. Meni BT radi bez problema, povezao sam ga sa SE mobilnim i prebacivao slike sa njega, odlicno radi.
Prilikom instalacije se i meni desilo da su mu ostali neki unknown devicies, ali je nekih cudom proradio sam posle 2 restarta

Verovatno dok je ukapirao da sam ipak instalira drajvere

Jedino nisam imao priliku da probam kako radi wireless posto nemam gde da se kacim.
Jos jedna preporuka pre nego sto krenete da se zezate sa instalacijom. Pokrenite DELL CD koji je dosao uz laptop i dajte mu da odradi hardware dijagnostiku. Na CD su uglavnom drajveri za Vistu, ali sistem prepozna sve uredjaje koji se nalaze na laptopu. Napravite lepo popis i znacete sta treba da skinete sa DELLovog sajta.
Moj savet ti je da ubacis u instalaciju Windowsa SATA drajvere preko N-litea. Uputstvo za ubacivanje drajvera imas na benchu. Drajvere imas na DELL sajtu, imaju oko 300 kb, i naravno ne treba ti flopi