stanke je napisao(la):jel to 17" ???
stanke je napisao(la):ja mislim da je bolje da se isprsis za jos oko 35-40Eura pa da kupis lepo nov :
SAMSUNG SyncMaster 753s.mozda losije karakteristike,ali je ipak nov !
Ko zna gde je taj Dell bio i kod koga je radio...
RamOne je napisao(la):Ja bih ipak razmislio sto se tog monitora tice, ako je ocuvan sigurno je mnogo bolji od tog Samsunga koga spominjete.
Slazem se da je novo uvek bolje , ali zavisi sta !
Monster je napisao(la):Monitor je dosta ocuvan i lepo izgleda.
Geometrija je perfektna u svakoj rezoluciji.
Nisam pametan da li da ga uzmem ili ne.
Ja bih ga na tvom mestu jos jednom pogledao, i verujem uzeo, jer se ipak taj monitor ne moze porediti sa spomenutim Samsungom.Monster je napisao(la):Monitor je dosta ocuvan i lepo izgleda.
Geometrija je perfektna u svakoj rezoluciji.
Nisam pametan da li da ga uzmem ili ne.
Jer je to realna cena. Svakako ga treba pogledati jos jednom, ali ponavljam da je to realna cena, nesto smo svi ovde navikli da precenjujemo neke stvari.Broz je napisao(la):OK, sve to ima smisla ali sta vi mislite zasto ga taj baja prodaje za 130e?? Ja bih ga dooooooobro pogledao jos dva tri puta sa dva tri ortaka...
RamOne je napisao(la):Jer je to realna cena. Svakako ga treba pogledati jos jednom, ali ponavljam da je to realna cena, nesto smo svi ovde navikli da precenjujemo neke stvari.
Broz je napisao(la):...Znaj samo da se lose slaze sa novijim graf kartama tipa gf2 i gf3 jer svaki put kad se pali se degausuje sam?!
stanke je napisao(la):Reci mi jel taj monitor uzimas kod ovog lika sto se oglasava na Sezamu(EXTRANJERO)???
stanke je napisao(la):http://www.sezampro.yu/oglasi/top.asp?T=01:Monitori&N=2945
To ti je tacan link gde ces videti koliko monitora on ima ...
Pise ti i dole pored telefona MIJO ILI NATASA !!!
Onda definitivno nisi video mnogo monitora ako je kfc 15' jedan od najboljih koje si video. A taj pc diskont je poznat po krsevima. Steta sto smo okruzeni losim stvarima.duskoo je napisao(la):Ja imam pomenuti KFC 15" i mislim da je to jedan od najboljih modela petnaestica koje sam video. Izvlači 85Hz u 1024x768. Jedini model koji mi se više svideo je Hansol 501p.
Tačno je da su dugmići kruti i zahtevaju suptilno rukovanje inače se zaglave, ali to je otprilike jedina upadljiva mana.
Što se tiče DELL-a video sam sličan model u obližnjoj igraonici i mnogo mi se dopada. Momci su ga uzeli u PC diskontu za sličnu cenu. Taj monitor je stvarno za klasu bolji od Samsunga 753 koji je stajao pored.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari