Šta je novo?

Deljenje plus paketa?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
Pozdrav, uspeo sam ovde nesto da nadjem oko ovog pitanja ali mi je ostalo vecinom nejasno pa bih zamolio da mi neko pojasni ako moze. Zelimo drug i ja da zajedno kupujemo jedan plus paket i da sa njega igramo za pocetak FC25 online jedan protiv drugoga, a kasnije i neke druge igre. Kazu mi da to moze ali mi nismo uspeli nikako da podesimo, uvek jednog izbaci. Recimo da imamo svako svoj nalog Nalog1 i nalog2, i kupimo NalogPlus gde je pretplata. Da li moze pojasnjenje kako treba da se setapuju nalozi da bi igrali u isto vreme online? Takodje poditanje, da li prilikom kupovine NalogaPlus treba da obratimo paznju da bude onaj primarni neki (kako se vec zove) ili to nije bitno?

Hvala unapred!!!

Vi hoćete da delite PS+ pretplatu?
Ako kupite nalog (na KP npr) vi kupujete već deljen nalog, tako da vam to pada u vodu. Najbolje je sami da kupite na jednom od vaših naloga.

Vi hoćete da delite PS+ pretplatu?
Ako kupite nalog (na KP npr) vi kupujete već deljen nalog, tako da vam to pada u vodu. Najbolje je sami da kupite na jednom od vaših naloga.
Ja kolko sam video ne moze iz srbije da se kupuju paketi, niti igrice...jel ima neka caka?

Može. Imaš temu o PS4/PS5 prelistaj. Možeš dopunama ili apple pay-om (US, UK i još par država).

Jel mislis na neku odredjenu temu ili generalno je tu negde? Da skratim traganje :)

Imaš sticky teme u podforumu gde si otvorio temu :)
Pročitaj početak, tu je manje više sve objašnjeno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno