Šta je novo?

deljenje fajlova (PC - TV dlna) preporucite aplikaciju?

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozdrav
hocu da delim pojedine stavke (muziku, filmove) sa TVom, probao sam da koristim nero media home medjutim ne ide, pa jel zna neko neki dobar softver da mi preporuci koji bi zavrsavao posao?

XBMC 11.0 - Eden
Nasminkan do jaja i besplatan.

http://xbmc.org/

Ima jos jedan samo nemogu da se setim. Isto je besplatan a jako jednostavan.
Ako se setim, javim.

Koji TV je u pitanju?
Moja kombinacija: kućno kinio "LG HX806CM" -> dlna -> "Nero MediaHome Essentials 4" (windows) radi savršeno ...filmovi (sa prevodima), muzika, slike...

LG 47 LD 750! meni nero media home ne funkcionise.... nece da deli fajlove :(

Jesi li dobro sve podesio, meni nero vec vise od dvije godine radi odlicno.

pa ono msm da jesam, sta tu u opste ima da se podesava? instaliras nero, izaberes fajlove koje ces da delis (u mom slucaju to bese cela D particija) ides na start server i to je to... TV vidi nero media home, ali ni jedan jedini fajl ne iscitava, niti muziku niti film, ma nista!!!

Koji je Nero, da li je "Nero MediaHome" ili "Nero MediaHome Essentials"... ovaj drugi je jednostavniji nema transkodinga i striminga sa interneta... probaj sa njim, meni završava posao...i naravno znaš za "glupi" LG meni, kad hoćeš da gledaš slike prvo moraš da odabereš "slike" pa onda na Nero MediaHome pa tražiš slike u šerovanim folderima, tada filmove i muziku ne možeš da vidiš, tako isto i za filmove i muziku...

nasao sam resenje, tj odg. softver
zove se mezzmo, kosta nekih 30$ i u potpunosti zavrsava posao!!! znaci sam je pronasao moj tv i automatski deli fajlove sa njim koje ja hocu... za sad sam probao samo sa muzikom, koju sortira bas po folderima, onako kako sam i ja sortirao, a verujem da je sa filmovima i slikama ista prica.
mozda je malo glup naziv programa, ali ga toplo preporucujem jer posle dosta igranja sa wild media serverom, nero media home, xbmc, wmp... ovo je jedan jedini koji funkcionise bez greske kod mene :)

Nazad
Vrh Dno