ScaRFacE[RGF]
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.11.2004
- Poena
- 619
Imam cudan problem na svim racunarima kod kuce. Imam Telekom ADSL 4/512, i ruter HG552a1. Na svim racunarima imam problema sa pristupom odredjenim web stranicama. B92.net ne mogu danima da otvorim, samo vrti u krug i ne prijavljuje nikakvu gresku i dole pise "waiting for b92rs.adocean.pl... ". Na nekim stranicama "odustane" od ucitavanja slicica pa bude samo ona "precrtana" ikonica. Ovaj forum ucitava normalno zaglavlje ali kad treba da ucita sam thread traje nenormalno dugo. Goal.com, isto, ucita zaglavlje ali sam sadrzaj takodje uzasno dugo. Svi racunari su nakaceni preko wireless-a. Sad, posto mi je router sprat nize, nisam u mogucnosti da proverim kako to radi preko LAN-a. Tako onda nekim danima ne mogu da pristupim Gmail-u, ali to se brzo oporavi. Evo i dok kucam ovaj tekst, i dalje se u Chrome-u vrti gore ikonica kao da i dalje ucitava nesto (waiting for static.httpool.com...). Da je samo do mog racunara, nekako bih to resio ali bas na svim racunarima imam problem. Podesavanja routera nisu menjana od kako ga je telekom postavio. Jedino sam postavio WPA2 zastitu, otovrio portove za torrente, iskljucio firewall posto je znao da zeza i to je to. Zna li neko sta moze da bude?
BTW sad ni speedtest ne mogu da otvorim
PS ako sam promasio sekciju, neka neko prebaci tamo gde treba
BTW sad ni speedtest ne mogu da otvorim
PS ako sam promasio sekciju, neka neko prebaci tamo gde treba