Šta je novo?

Delimicno citljiv CD sa video materijalom, kako spasiti sta se spasiti moze ?

mikiPSY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poena
290
Koji je najbolji sw za backup ostecenih, neceitljivih CD-ova sa video materijalom na istim ? Svaka preporuka znaci :)

IsoBuster je bio dobar. Naravno, probaj sa raznim uređajima.

Ja sam skoro sa ostecenog DVD-a uspeo neke slike da povratim sa Roadkil's Unstoppable Copier. Probaj.

Probacu ovaj roadkill, deluje fino. Javljam sta sam uradio :)

Uspesno obavljen backup. Hvala svima. :)

Da. odlicno radi posao, cak sam uzeo portable verziju, da ne brljavim po registry-u sa nepotrebnim instalacijama.

Hvala ti za info.

D ali portable verzija prilikom otpakivanja ti prikaže uslove korišćenja ili samo praznu stanu sa opcijama prihvatiti ili ne?

Само мало да се вратим на почетак, ако су дискови јасно оштећени, онда помажу овакви програми. Ако нема видљивих оштећења, боље је да се прво провере на што више читача јер постоји огромна разлика у њима и у читању разних лоших дискова. Најбоље је да се не користе разни нонејм дискови али ако већ наиђе неки, прво провера па после лечење.

D ali portable verzija prilikom otpakivanja ti prikaže uslove korišćenja ili samo praznu stanu sa opcijama prihvatiti ili ne?

B95nXob.png

Hvala ti, navedeni prozor je prilikom raspakivanja bez teksta. Skinuću ponovo pa ću videti kak ose ponaša. Hvala još jednom za info

CDRoller koristim vec duze vreme za ovakve stvari, bilo da je los disk ili los DVD uredjaj.
Ocitao mi je diskove koje DVD i ne vidi da postoje.

Da sam što nije besplatan

Nije to problem :-:p

jeste ako mora da se plati;)

ako je samo izgreban sa donje strane, onda se moze ispolirati. postoje razne metode i saveti, potrazi malo po forumu i guglu.

Vrh Dno