Šta je novo?

delete file - mission impossible

bojan23

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2008
Poena
319
skidao sam neku muziku sa nekog sajta preko download helpera u firefoxu (xp). nesto se zaglupelo ili sam ja pokrenuo fajl koji jos nije skinut ili se prekinulo skidanje iz nekog razloga, vise se ni ne secam jer je bilo pre 3-4 meseca. od tada taj fajl ne mogu da obrisem (niti preimenujem), kao ni folder u kome se nalazi (logicno). ranije kada mi se desi da imam problem sa brisanjem fajlova (u poslednjih 10tak godina) obicno sam to resavao tako sto sam preimenovao fajl ili nesto tome slicno. ovog puta to je nemoguce. takodje sam probao i sa brisanjem svih internet i ostalih temporaryja, firefoxovih repova, probao sam sa disk shredderom koji ide uz tuneup utilities i probao sam iz safe moda. i nista. :crash: slicna iskustva? ideje? pomoc?

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    35 KB · Pregleda: 43
  • 2.webp
    2.webp
    31.9 KB · Pregleda: 30
  • 3.webp
    3.webp
    40.1 KB · Pregleda: 23
  • 4.webp
    4.webp
    39.1 KB · Pregleda: 26
  • 5rename.webp
    5rename.webp
    35.5 KB · Pregleda: 26
Odradi chkdsk /f na toj particiji.

отвори cmd, и куцај dir /x
кад ти излиста "праву путању", тј рецимо PETSHO~ (са све тилдом), куцај del па назив тог фајла, онако како ти га је cmd представио

отвори cmd, и куцај dir /x
кад ти излиста "праву путању", тј рецимо PETSHO~ (са све тилдом), куцај del па назив тог фајла, онако како ти га је cmd представио

o veliki umu, posle toliko meseci u kojima me je mucila nezeljena pojava... :banana:
veliko hvala i haug. neka je sila s' tobom.

Unlocker for Windows 2000, XP, 2003 and Vista,
je programčić koji takođe može da pomogne u situacijama kada postoje problemi sa brisanjem.

Nazad
Vrh Dno