Šta je novo?

Delay sectori...

megas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.03.2008
Poena
320
Pozdrav.Zanima me vase iskustvo sa njima.Ok ako ima bad sector onda se reparira i to je ok,ali ako ima delaysector iliti zakasneli (grub prevod) nisam nasao nikakvu foru kako bi se mogli srediti.Ni lov level format ne pomaze ni regeneracija,chack disk.S a takvim sektorima PC moze da radi ali malo malo pa stucne ili uspori kao da je u pio modu.Ja sam misljenja da se delay sector ne moze ispeglati ali voleo bih da nisam u pravu.Neka vasa iskustva?

Pozdrav.Zanima me vase iskustvo sa njima.Ok ako ima bad sector onda se reparira i to je ok,ali ako ima delaysector iliti zakasneli (grub prevod) nisam nasao nikakvu foru kako bi se mogli srediti.Ni lov level format ne pomaze ni regeneracija,chack disk.S a takvim sektorima PC moze da radi ali malo malo pa stucne ili uspori kao da je u pio modu.Ja sam misljenja da se delay sector ne moze ispeglati ali voleo bih da nisam u pravu.Neka vasa iskustva?

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101206122529AAOJlnf

Pa u sustini je receno ono sto sam i rekao samo na engleskom.

Wipe everything with DBAN, then try again to install an OS. If it doesn't work, the drive is probably toast.

Ja sam rekao da ni lov level format ne pomaze,i da usporavaju racunar i ne mogu da se poprave.Ako ZNATE neki nacin za reparaciju...

Nazad
Vrh Dno