Šta je novo?

Dekovi?

• Začetnik teme Začetnik teme djsp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Gde moze u gradu da se nadju kvalitetniji dekovi single. yamaha pioneer za oko250 eventualno 350eura?

I naravno koji u toj cenovnoj klasi mi vi preporucujete (yamaha mi se smesi) sta vi mislite???

djsp je napisao(la):
Gde moze u gradu da se nadju kvalitetniji dekovi single. yamaha pioneer za oko250 eventualno 350eura?

Na kakve dekove uopste mislis?

tex707 je napisao(la):
...

Na kakve dekove uopste mislis?

Verovatno na audio dekove, mada ne znam bas tacno kome treba to sad al...

Misko je napisao(la):
...

Verovatno na audio dekove, mada ne znam bas tacno kome treba to sad al...

Ako je tako, onda je preporuka kupovina polovnog kvalitetnog deka u dobrom stanju, koji sigurno moze da se nadje za sitnu lovu. Obavezno traziti Three-Head Dual-Capstan model....AKAI 75 je, npr. dobar izbor.

Bas tako nesto samo ocuvano u super stanju ako ima neko i prodaje gde i posto ako se zna?
Unapred zahvalan!

djsp je napisao(la):
Bas tako nesto samo ocuvano u super stanju ako ima neko i prodaje gde i posto ako se zna?
Unapred zahvalan!

Pogledaj malo Halo oglase...imas besplatan pregled na netu...

Imam Ja sony tc-we 505 koji je bukvalno snimio 10-ak kaseta i to je sve za 3 god. Nisam nameravao da ga prodajem ali sto da ne. Dek je stigao iz Nemacke, i imam jos uvek kutiju i uputstvo. Pojma nemam koliko vredi pa ako imas neku ideju za cenu i odgovara ti model ti se javi na 063/777-15-35, posto necu biti narednih par dana na net-u.

Pozdrav.

Da niste malo skrenuli sa teme celog foruma ? 😀

Nazad
Vrh Dno