Šta je novo?

Dekodiranje Mobilnih (Nokia)

nikornla

Uticajan
Učlanjen(a)
17.12.2004
Poena
1,905
Interesuje me da li postoji neki program kojim moze da se dekodira mobilni, konkretno Nokia? Da li mozda Nemesis Service Suite ili Phoenix program ima tu opciju i kako se to radi, tj sta je sve neophodno da bi mogao da se dekodira telefon?
Meni se cini da je to mozda opcija u Nemesis Service Suite kad se menja product number, ali nisam siguran...

Hvala unapred.

Ne,to o cemu ti govoris,sluzi samo za flesovanje telefona,tj promena product koda,radi dobijanja razlicitih varijanti firmware-a,a dekodiranje je ipak malo slozenija operacija i NE MOZE se uraditi kuci.To cak ne mogu ni servisi da ti urade vec svi salju Dejanu (pretpostavljam da znas o kome se radi).Takva je barem situacija sa bb5 nokia-ma,za starije modele ne znam :d

pa ja sam znao da to sluzi za flesovanje, ali rekoh sta znam, mozda moze i ovo...
za Dejana ne znam po imenu, ali znam da postoji taj neki tip kome se salje i na zalost je u pitanju bb5 nokia i to bas model za koji mi u servisu kazu da je specifican i dekodiranje kosta 100e sto je meni totalno suludo, jer telefon kosta nesto preko 200e. Radi se o modelu 6280. Jel' zna neko po cemu je on toliko poseban da njegovo dekodiranje kosta oko 4-5 puta vise od bilo kog drugog modela?

Nemoj gubiti vreme na to, gledaj da ili das 100e za dekodiranje ili ga prodas sto je moguce bolje u takvom stanju, mada ako dobijes 50e budi srecan, niko ko zna kakva je situacija ga ne bi kupio. I nemoj da cekas da padne cena dekodiranju za taj model, to se nece desiti

pa ja sam znao da to sluzi za flesovanje, ali rekoh sta znam, mozda moze i ovo...
za Dejana ne znam po imenu, ali znam da postoji taj neki tip kome se salje i na zalost je u pitanju bb5 nokia i to bas model za koji mi u servisu kazu da je specifican i dekodiranje kosta 100e sto je meni totalno suludo, jer telefon kosta nesto preko 200e. Radi se o modelu 6280. Jel' zna neko po cemu je on toliko poseban da njegovo dekodiranje kosta oko 4-5 puta vise od bilo kog drugog modela?

Da,taj tip je Dejan.A zasto je skuplje,pa...nemam pojma,aj sad lupam,noviji model,mozda ima neku dodatnu zastitu itd.U svakom slucaju to je cena.Kao sto rece Mladen,prodaj to sto pre ;)

Poslednja izmena:
Cekic probija svu zastitu.

Radi se o modelu 6280.

Welcome to the club! :S:

Meni od kraja jula cuci u fijoci. Nudili su mi 100e da ga otkupe a 120 trazili da ga dekodiraju. Sta da ti kazem, bolje mi je da dam 100 evra operateru da ga otkljuca, nego nasim serviserima. Trebao bih ovih dana i to da zavrsim, jer mi je dosta cekanja a i 3330 polako pusta dusu.

Ja sam Nokiu 6680 u pefektnom stanju prodao za 90 evra jer nisam hteo da dam 65 evra za dekodiranje jer taj polovan telefon u full pakovanju moze da se nadje za 10-20 evra vise:d

pomoc

Zdravo momci i tebi pozdrav imenjace.Treba mi pomoc.Mogu li sam da flash-ujem mob telefon?
Koji program mi treba za Nokia E71?I sta je sve potrebno da uradim!!!!

:laugh:
[sarcasm]Cestitam! Upravo ste podigli temu staru 3 godine i pitate nesto sto nema veze sa temom..:wall:
U skladu sa tim, ponovite Pretragu unutar foruma ali ovaj put koristite prave reci za pretragu a to su ... Nokia flesovanje .... nokia update[/sarcasm]
dobrodosao
:wave:

Nazad
Vrh Dno