mikele
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2002
- Poena
- 620
Imam ponudu da za fine pare uzmem Hauppauge Win TV Nexus satelitski tjuner za PC pa me zanima,s obzirom da je ta kartica kompatibilna sa Multidec programom i da s tom kombinacijom moze dosta zasticenih kanala da se gleda, kako sada stoje stvari po pitanju dekodiranja i novih sistema, (pojavio se Irdeto 2 kako cujem,neki se kanali gase i prelaze u nove nacine kriptovanja itd.) Kakva je buducnost ove kombinacije Multidec-a i kompatibilnih kartica odnosno dekodiranja kanala na ovaj nacin, s obzirom na tu novonastalu situaciju na sceni digitalne satelitske televizije. Da li se sada isplati uzeti jedno tako skupo parce hardvera? Jednom sam se vec opekao kada sam pre 6 godina uzeo analogni risiver sa Videokript 2 dekoderom koji je prestao sa emitovanjem mecec i po dana posle te moje kupovine, ne bih zeleo da se opet nadjem u slicnoj situaciji.
Bili bi mi jako korisni saveti ljudi koje to bolje poznaju od mene a i ozbiljnije prate te stvari, kao i oni koji vec dekodiraju sa Multidec-om i imaju iskustva s DVB SAT karticama. Svaki savet mi je dobrodosao.
Pozdrav.
Bili bi mi jako korisni saveti ljudi koje to bolje poznaju od mene a i ozbiljnije prate te stvari, kao i oni koji vec dekodiraju sa Multidec-om i imaju iskustva s DVB SAT karticama. Svaki savet mi je dobrodosao.
Pozdrav.